''Armejci'' bez milosti - Da se zna ko je šampion!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.08.2014.
13:36
Izvor: Sportske.net

Posle dva vezana poraza i sada već osetnog bodovnog zaostatka za Zenitom, moskovski CSKA danas je ostvario veoma ubedljivu pobedu pred svojim navijačima.

pfc-cska.com
pfc-cska.com

Povezane vesti

U prvoj današnjoj utakmici šestog kola ruske Premijer lige, moskovski CSKA savladao je pred svojim navijačima ekipu Rostova rezultatom 6:0!

Dva neočekivana, uzastopna poraza, samo su dodatno motivisala moskovske ''Armejce'', koji su ''do vrha'' napunili mežu gostiju i najavili povratak u vrh tabele, gde im je i mesto.

Naš Zoran Bambi Tošić ponovo je bio u startnoj postavi, nije se upisao u strelce, a teren je napustio petnaestak minuta pre kraja meča.

Glavna uloga je pripala trostrukom strelcu Naću, koji je goste ''načeo'' iz penala u 42. minutu, a svih pet preostalih golova postignuto je u drugom poluvremenu. Naćo je postigao i treći i šesti gol za domaće, a u međuvremenu su pogađali i Musa dva puta i Eremenko u 65. minutu, kada je Naćo bio u ulozi asistenta.

CSKA sada ima tri boda manje i utakmicu više od vodećeg Zenita, koji u derbiju kola od 16 časova gostuje moskovskoj Lokomotivi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke