Antić veruje u Simeonea

  • 11. april 2012.

  • 13:30

  • Izvor: Sportske.net

Radomir Antić tvrdi da će želja Dijega Simeonea za pobedom biti ključna za pobedu Atletika nad Real Madridom.


Večeras se igra madridski derbi, a nekadašnji uspešni trener Atletiko Madrida Radomir Antić izneo je svoje viđenje duela na "Kalderonu".

"Mnogo se priča da (Simeone) nikada nije dobio derbi, sada je idealna prilika za tako nešto. Mislim da će njegova želja presuditi", rekao je Antić.

Ipak, Radomir ne želi da prognozira rezultat večerašnjeg derbija Madrida.

"Biće neizvesno. Ne bih se usudio da prognoziram rezultat. U svakom slučaju će Atletiko biti silno motivisan, iako ne igra konstantno dobro", tvrdi srpski stručnjak.

Antić ne sumnja u kvalitet Real Madrida koji je vodeći tim na tabeli Primere, ali tvrdi da su pod velikim pritiskom nakon nekoliko neplaniranih rezultata.

"Očigledno je da postoje stvari koji mnogo utiču na njih i koje mnogo govore o tome šta se događa u poslednje vreme", zaključio je Antić.

Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

VESTI PO KLUBOVIMA

U Fokusu

Mojes - Na putu za Golgotu...

Simbolično, za Uskršnji vikend, Dejvid Mojes je poneo krst na leđima, njegov odlazak je iskupljenje za Glejzere i igrače. Čisto da se ne zaboravi, Junajtedov neuspeh je itekako deljiv, makar i onaj koji je platio ceh morao da proguta sve iz tanjira...

Dalje...

Prva strana

Zvezda i Partizan - Kad je država Medići...

Kako smo se navikli da se država i njene sluge ponašaju kao srednjevekovne mecene? Zbog čega se samoupravljački koncept u sportu tretira kao beli medved? Da li je država pogrešno shvatila svoju ulogu i zbog čega je privatizacija Sveti gral?

Dalje...

Izjava dana

Hvala Junajtedu, velika je čast, ali moja veza sa Borusijom je neraskidiva u ovom trenutku...

Jirgen Klop

Jirgen Klop