Anri od njega očekuje velike stvari

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 24.09.2017.
15:59
Izvor: Sportske.net

Bivši francuski reprezentativac i legenda Arsenala, veruje da će ovaj momak postati velika svetska zvezda.

BETA/Photo by Joel Ryan/Invision/AP
BETA/Photo by Joel Ryan/Invision/AP

Povezane vesti

Arsenalu ni ove sezone ne cvetaju ruže, Venger je opet bio škrt na transfer pijaci, angažovao je Lakazeta i Kolašinca, za Francuza je doduše platio rekord kluba, ali je većinu tog novca vratio prodajom Okslejd-Čemberlejna Liverpulu.

Taj novac nije iskoristio da angažuje još neko pojačanje, već je samo "izbalansirao knjige", zamena za Oksa nije dovedena, pa je Venger počeo da koristi i neke od fudbalera koji su se iz omladinskog pogona priključili prvom timu ovog leta.

Jedan od njih je i Rajs Nelson, mladi krilni fudbaler, za kog Tijeri Anri ima samo reči hvale.

Francuz veruje da bi mladi Nelson mogao da izraste u veliku zvezdu, sarađivao je sa njim dok je radio u akademiji Arsenala, ali iako je Nelson dobio priliku da debituje u prvom timu, čak i u prvoj postavi, Anri zamera Vengeru jednu stvar.

"Radio sam sa Rajsom kada sam bio u akademiji Arsenala i bio sam impresioniran. On ima sve kvalitete da uspe. Ovaj klinac ima potreban talenat da več sada kuca na vrata prvog tima", izjavio je Anri.

Nelson je startovao u Liga Kupu (Carabao Cup) protiv Donkastera, ali na poziciji ofanzivnog beka, što se Anriju nije dopalo.

"Šteta je što nije počeo na najboljoj poziciji za njega. On je klasična desetka ili krilo, a igrao je kao ofanzivni bek. Ali kao klinci, u klubu poput Arsenala, morate da iskoristite svaku priliku", dodao je Anri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke