Anri ima 'lek' za Fabregasa

Autor: Lazar Mitrović
nedelja 24.01.2016.
18:14
Izvor: Sportske.net

Proslavljeni francuski fudbaler smatra da njegov bivši saigrač igra na pogrešnoj poziciji.

BETA/Photo by Joel Ryan/Invision/AP
BETA/Photo by Joel Ryan/Invision/AP

Povezane vesti

Španski fudbaler ove sezone igra u lošoj formi, i uklopio se u sivilo svog kluba.

Jedan od najboljih fudbalera Premijer lige u poslednjih nekoliko godina igra u neprepoznatljivoj formi, i do sada je uspeo da zabeleži samo 3 asistencije.

Njegov bivši saigrač iz ekipe Arsenala, Tijeri Anri, ima rešenje za reprezentativca Španije.

Legenda 'Tobdžija' smatra da Fabregas igra na pogrešnoj poziciji u timu, i da bi mnogo bolje partije pružao kada bi igrao iza napašača, kao ofanzivni vezni fudbaler.

On smatra da reprezentativac 'Furije', na sredini terena u paru sa Nemanjom Matićem nema prostora za manevar, i da je onemogućen da iskaže svoju veliku kreativnost.

"Fabregas najbolje igra iza napadača, to je njegova prirodna pozicija. On je stvoren da postiže i namešta golove, kao što je radio u Arsenalu i Barseloni", rekao je Anri.

"Sesk je, igrajući u ekipi Arsenla bio najbolji asistent Premijer lige, i Venger je znao da mu je to prirodna pozicija u timu", zaključio je Anri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragojevic Andrija
Sunday, 24.01.2016
20:05

ali steta sto nemas lijek za starost. ocajan je sesk fizicki svi ga redom pretrcavaju a ni ne izgleda da se trudi da ih stigne sto me nervira..zna svako da je on najbolji iza napadaca ali treba snage i brzine za sve sto se radi :)

avatar
lamps8
Monday, 25.01.2016
18:59

slazem se ima precizan pas ali neverovatno spor ove sezone.

avatar
SAB
Sunday, 24.01.2016
20:00

Pa slazem se u potpunosti sa Anrijem. Iza Diega je u zadnjih nekoliko utakmica pokazao svoje znanje, danas sasvim solidno odigrao protiv Arsenala.