Anderleht ne zaboravlja Miloja!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.08.2015.
12:38
Izvor: Sportske.net

Veliki klub kakav je Anderleht ne bi bio pozicioniran tu gde jeste kada ne bi vodio računa o svakom detalju. Belgijski velikan nije zaboravio na Zvonka Milojevića pošto je na "Tviteru" čestitao rođendan bivšem reprezentativcu Jugoslavije.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Jagodinac koji je upamćen kao jedan od najboljih jugoslovenskih golmana sa kraja 20. veka danas slavi 44. rođendan, a belgijski Anderleht pokazao je da nije zaboravio svog nekadašnjeg čuvara mreže.

Zvonko Milojević je za šest sezona provedenih u Anderlehtu ostavio trag iako se ne može reći da je uvek bio standardan među stativama belgijskog velikana.

Belgijanci su danas na svom "Tviter" nalogu postavili arhivske fotografije iz vremena kada je Miloje branio mrežu Anderlehta i jednu noviju u kolicima koja su mu postala svakodnevica nakon teške saobraćane nesreće.

Nekadašnji reprezentativni čuvar mreže umalo je stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 15. novembra 2007. godine u Nemačkoj, a posledice tog udesa još uvek su vidljive jer se Zvonko Milojević i dalje bori da ustane iz kolica.

Podrška koju mu dragi ljudi pružaju motiv je više da istraje u borbi a sigurno je da će mu i gest Anderlehta mnogo značiti jer mu je belgijski klub prvi od tri za koje je branio javno čestitao rođendan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Sunday, 30.08.2015
13:40

Браво за Андерлехт! Бори се Милоје, Бори се Милоје, без тебе на голу, стварно труло је!!!

avatar
The Real Man
Sunday, 30.08.2015
12:44

Svaka cast za ovo!