Anćelotijeve "senke" - Ovi ljudi čekaju poziv Florentina Pereza!

Autor: Boris Jovanović
petak 17.04.2015.
12:18
Izvor: Sportske.net

Sve veći pritisak na Italijana, ako ne osvoji trofej moglo bi da mu se dogodi ono što i u Čelsiju. Ovo su šestorica mogućih naslednika!

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Karlo Anćeloti je oprezan kada je u pitanju njegova budućnost, pisali smo već o tome kako druga sezona može da bude kritična za Italijana, setimo se samo Čelsija, ali još uvek nema najava da bi mogao da dobije otkaz.

To naravno zavisi od ishoda Primere i borbe za odbranu Lige šampiona. On ima ugovor na još sezonu, ali to ne znači ništa ako Perez odluči da su Karletovi dani odbrojani.

Madridski mediji već licitiraju, iskristalisala se lista od šest kandidata od kojih svaki ima svoje prednosti i mane.

Da krenemo od Zidana koji vodi drugi tim, Real Kastilju. On je bio pomoćnik Anćelotiju, njega Perez želi za trenera, ali se u trećoj ligi ove sezone nije proslavio, a i čini se da je suviše neiskusan.

Slično se može reći za još jednog favorita navijača, legendarnog Mičela koji ima mnogo više iskustva od Zidana, ali da li je stasao za najprestižniju klupu u Evropi? Legendarni vezista je vodio Hetafe, Sevilju i Olimpijakos, već je radio kao trener druge ekipe, a jedno vreme je bio i šef omladinske škole. Ipak, njegov najveći kvalitet, uz to što poznaje sredinu su 12 igračkih sezona u Realu.

Nemci?

Lov je logično rešenje, ali traži se rezultat odmah i po svaku cenu. Pobeđivao je Real, naravno da bi ga navijači prihvatili, no u ovom trenutku bliži je Sitiju.

Jogi Lev je bio kandidat da nasledi Murinja, ali selektor svetskih prvaka će teško napustiti "Elf", sa "Pancerima" ima ugovor do 2018. Želi evropsku titulu i da eventualno odbrani svetsku na Mondijalu u Rusiji.

Rafael Benitez je možda rešenje, ovu soluciju gura generalni direktor Anhel Sančez. Rafa je osvojio sve, i u Napoliju je dokazao da mu kupovi idu od ruke, dovoljno je iskusan za posao karijere, ali čini se da Perez nije baš zagrejan za ideju.

Pojavio se još jedan kandidat, Žulen Lopetegi koji je napravio odličan rezultat sa Portom u Ligi šampiona. Ovo je nova ideja, ali stiče se utisak da je to samo priča i da u Realu ne razmišljaju ozbiljno o ovom rešenju. Nije prepreka njegovo sedenje na klupi Barse, isto je radio u Realu i nikad nije dočekao šansu pored Paka Buja, već to što je, kako rekosmo, potreban iskusniji trener.

Naša prognoza je da će Karleto ostati, ako ipak dobije otkaz, Perez bi mogao da pokuša da dovede Lova, a Rafa Benitez bi bio alternativno rešenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke