Anćeloti: "Rodrigez ne može da igra kao Di Marija!"

Autor: Janko Glavonjić
subota 04.10.2014.
23:57
Izvor: Sportske.net

Karlo Anćeloti želi da prekine poređenje između Di Marije, koji je prodat Mančester Junajtedu, i Rodrigeza, koji je stigao iz Monaka ovog leta.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Di Marija je otišao, Rodrigez je stigao. To su igrači koji mogu igrati istu poziciju, imaju veliki napadački instinkt i svakako spadaju u sam vrh svetskog fudbala u ovom trenutku.

Ipak, mnogi posle ne baš ubedljivog starta sezone Kolumbijca tvrde da je Real napravio kardinalnu grešku i da je Di Marija mnogo bolji igrač od Rodrigeza.

Anćeloti želi da prekine tu debatu.

"Rodrigez nije Di Marija i ne može da igra kao Di Marija. Ali to ne govori ništa o njegovom kvalitetu, to samo znači da je to drugačiji tip igrača", rekao je Anćeloti.

Italijan je istakao da sa Rodrigezom Real dobija neke druge stvari.

"Rodrigez je sjajan igrač. Još uvek treba da se uklopi, ali je nagovestio svoj veliki potencijal. Nemojte da očekujete da će igrati kao Di Marija, on će raditi druge stvari, ali takođe sjajne za Real", istakao je Italijan.

Teško da će ovo prekinuti debatu, ali Anćeloti je bar pokušao. Kada prođe još neko vreme, moći ćemo bolje da sagledamo šta je Real dobio, a šta izgubio ovom rokadom...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke