Anćeloti priznao: "Murinjo je ostavio probleme u svlačionici"

Autor: Janko Glavonjić
petak 10.10.2014.
12:01
Izvor: Sportske.net

Ono o čemu se prošle sezone spekulisalo, zvanično je prvi put priznato, i to od strane Karla Anćelotija, koji tvrdi da je u svlačionici Reala pred kraj Murinjove vladavine bio haos!

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Karlo Anćeloti uspeva sve zvezde Reala da drži na okupu. Nema velikih problema ni na početku ove sezone, iako rezultati u Primeri nisu baš sjajni, Italijan je veoma iskusan kada su takve stvari u pitanju.

Ipak, sam Anćeloti potvrđuje ono o čemu se dugo spekulisalo u Španiji - Murinjo je imao probleme sa nekim igračima i međuljudski odnosi u svlačionici Reala nisu bili na zadovoljavajućem nivou.

"Pre nego što sam došao bilo je dosta problema u svlačionici, Murinjo je imao problema sa određenim igračima. Sve što bi se desilo u klubu je već sledećeg dana završavalo u novinama, i to je ostavljalo još dublji trag", otkrio je Anćeloti.

Sada je u svlačionici Reala mirno.

"Kada sam stigao, situacija se normalizovala. Nisam samo ja zaslužan, i pre mog dolaska je situacija počela da se smiruje. Za vreme dok sam ovde nije bilo nijednog sukoba u svlačionici, sve je kako treba da bude", rekao je Anćeloti.

Šta mislite, sa kim je, osim sa Kasiljasom, Murinjo imao problema?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke