Anćeloti prelomio!

Autor: Miloš Marković
sreda 27.05.2015.
11:20
Izvor: Sportske.net

Italijanski stručnjak ima plan koji će definitivno iznenaditi mnoge.

Beta/AP Photo/Oscar del Pozo
Beta/AP Photo/Oscar del Pozo

Povezane vesti

Rastao se Karlo Anćeloti sa Real Madridom, nije mu trebalo dugo da donese odluku u vezi sa narednim potezima.

Okrenuo se sebi, na opšte razočaranje zainteresovanih klubova, pre svega Milana koji očajnički pokušava da ga ubedi da se vrati.

Iskusni Italijan, za sada, odoleva.

Kakav je njegov plan?

55-godišnji stručnjak će najpre otići u Kanadu gde će biti podvrgnut hirurškoj intervenciji. O operaciji se ne zna mnogo, mediji javljaju da u pitanju intervencija na kičmi koja neće usloviti predugi odmor, što ostavlja prostor Milanu.

Ipak, Anćeloti nakon operacije planira da ode na jednogodišnji odmor od fudbala.

Italijanski mediji javljaju da je Adrijano Galijani sebi zacrtao jedan cilj, a to je da ga ubedi u suprotno, da Anćelotija vrati u Milan.

"Neću da odustanem, već sam mu rekao da mora da pristane na našu ponudu. Letim u Vankuver da ga lično ubedim. Predsednik me je obavezao da ga ubedim i dovedem u Milan."

"Anćeloti je deo naše porodice, naše istorije, nas dvojica smo se upoznali pre 28 godina u Rimu."
, rekao je Galijani.

Anćeloti je u Milanu proveo i svoje igračke dane, nastupao je za rosonere u periodu od 1987. do 1992. godine,a ovaj klub je vodio sa klupe u periodu od 2001. do 2009. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Duric Denis
Thursday, 28.05.2015
18:42

U jednu ruku steta sto pustamo ovakvog gospodina, al' u drugu nije osvojio nista sa ekipom kakva je real gde je sam CR7 zabio 5o+ golova...

avatar
Don Silvio
Wednesday, 27.05.2015
13:36

Real nije smeo da ga pusti, al ako dodje u Milan nece mi biti zao :)

avatar
Zoran GGMU CG
Wednesday, 27.05.2015
12:43

dako on preuzme milan da ih trgne ko ce ako ne on:)

avatar
junior dos santos(ex vince carter)
Wednesday, 27.05.2015
16:11

decko,znas li koliko fanovi pl hejtuju sve ostale lige i sav ostali fudbal,kao da su na ostrvu vanzamaljci a stouk i lester najjaci timovi a bundes me ne zanima,nikad je ne bih pratio.

avatar
junior dos santos(ex vince carter)
Wednesday, 27.05.2015
21:44

nemam nista protiv normalnih fanova pl koji gledaju svoje dvoriste,ali papir ne igra fudbal,stilovi su totalno razliciti,na primer ostvljani ne bi nametnuli u spaniji ili italiji svoj stil pa bi utakmice izgledale normalno i ljudi ne bi mislili da je pl neka druga dimenzija,nemam ja nista protiv pl vec samo protiv onih nerealnih tipa: mesi,pogba itd ne bi mogli da igraju u pl a igra cambiaso u poznim godinama ili igraci tipa aguero,tevez,sancez,hazard vrhunski ali slabiji od mesija

avatar
Zoran GGMU CG
Wednesday, 27.05.2015
20:19

moram i ovo da ti kazem jedino u bundes je dbr to sta su im stadioni uvjek puni za mn nista drugo nemaju nesto specificno njima je gladbah direktno u ls a augsburg u le,hofenhajm do kraja borio za le koji u englesku ili bi se borili grcevito za opastanak ili nebi bili u opste u pl ,njima ulaze neki paderborn i darmstad koji nebi vidjeli cempionsip kamoli pl i jos mnogo toga,ovdje ako se koja liga uzdize bez ikakve potrebe je njemacka i to je nepravedno

avatar
Zoran GGMU CG
Wednesday, 27.05.2015
20:14

pritom smatram da je seria a najpodcenjenija liga kad je u rangu sa pl i primerom mogu odgledat s merakom kjevo-verona za razliku u bundes da jedva odgledam neku utakmicu bajern jednostavno draz ove tri lige je za mn mnogo veci, jedan napoli koji je cetvrti je unistio precijenjeni volfburg,juve dortmund oduvao nije samo to primjer ima ih dosta, pl se spravom mnogo uzdize to je liga u kojoj ce narednih god ubjedljivo novca da se ulaze niko im nece pric u tom segmentu moci ce da uzimaju kojeg god pozele igraca jer ce jedan wba ili kristal palas koji su u donji dio tabele da imaju veci budzet od menhegladbaha ili sevilje koji su u ls ili se bore za to nije samo to primjer ima ih jos mnogo toliko pl i seria a najace

avatar
Zoran GGMU CG
Wednesday, 27.05.2015
20:04

ja obozavam i seriu a jednako mozda i jednako kao pl,jedino ne volim bundes jer smatram da je to mnogo precijenjena liga zasto oni 4 predstavnika zbog toga sta bajern samo moze u evropu nesto

avatar
JuventusMladost
Wednesday, 27.05.2015
12:39

Sta ovaj Adriano Galliani navaljuje kad je u pitanju zdravlje Ancelotija, covjek ide na operaciju on hoce da ga vraca u MILAN?!

avatar
Stefan voli Real!
Wednesday, 27.05.2015
11:39

Veliki kiks Reala tj Pereza koji je kao malo dete,ukoliko dodje onaj smesni Benitez pravicemo Don Karla od blata.

avatar
Forza Calcio
Wednesday, 27.05.2015
11:38

Vratit ce se Karlo u Milan milom ili silom :)

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 27.05.2015
11:25

Zasto ga vise moljakate, ima i drugih trenera i igraca, ako neko odbije pa cak i on, hvala i dovidjenja, ne smemo vise tako da se ponizavamo!