Anćeloti optužuje Murinja

Autor: Boban Filipović
petak 10.10.2014.
14:25
Izvor: Sportske.net

Italijan tvrdi da mu je Portugalac ostavio haos u ekipi kada je napustio "Snatjago Bernabeu".

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Poslednja sezona Žozea Murinja na klupi Reala bila je naročito turbulentna, svlačionica je bila podeljena na njegove pristalice i na one koji su želeli da mu vide leđa, tu struju predvodio je kapiten Iker Kasiljas.

Nalslednik 'Posebnog' na klupi "Kraljevskog kluba" tvrdi da je odmah po dolasku uvideo da je u svlačionici haotično stanje.

"I pre no što sam došao znao sam da ima mnogo problema između pojedinih igrača i Murinja.

Sve nesuglasice i razmirice osvanjavale su u štampi sutradan. Prvi zadatak koji sam sebi postavio kada sam preuzeo ekipu bio je da to nestane jer nije normalno raditi u takvim uslovima, gde sve kuva od tenzije.

Da razjasnimo, moje pojavljivanje nije odmah donelo mir, ali videlo se da su mnogi spokojniji. Istina je da nije bilo nijednog sukoba u svlačionici od kako sam došao."
ističe Karlo Anćeloti.

Britain Soccer Premier League

Žoze Murinjo važi za velikog motivatora, možda i najvećeg u ovom trenutku, njegovi rezultati uostalom svedoče o njegovoj trenerskoj veličini, ali stoji da u Realu nije mogao da reši probleme "po kratkom postupku" kao što je to mogao kada se vratio u Čelsi. Romelu Lukaku, Kevin De Brujn, pa i legenda "Plavaca" Frenk Lampard su primeri njegovog apsolutizma.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke