Anćeloti "minirao" Mihajlovića!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 08.06.2015.
09:57
Izvor: Sportske.net

Karleto imao svog kandidata za klupu Milana. Odmah krenule polemike...

Beta/AP Photo/Oscar del Pozo
Beta/AP Photo/Oscar del Pozo

Povezane vesti

Javna je tajna da je Mihajlović razgovarao sa Galijanijem još pre nego što je ovaj otputovao u Španiju da ubeđuje Anćelotija da se vrati.

Berluskoni je insistirao da je Srbin prva opcija ako nekadašnji trener odbije, naš stručnjak je od početka imao prednost u odnosu na Emerija i Vićenca Montelu.

Zbog toga je posle Anćelotijevog odustajanja sve brzo rešeno, večera u vili u Arkoreu i praktično potvrda dogovorenog. Jedina opasnost za Mihajlovića koji je konačno dočekao veliku klupu bio je Anćeloti koji je predlagao Roberta Donadonija za rešenje za trenera.

On je sugerisao Galijaniju da je njegov nekadašnji saigrač iz zlatnih dana "Rosonera" idealno rešenje. Donadoni je ostao bez posla u Parmi, legenda je Milana i svakako da bi ga navijači dočekali raširenih ruku.

Ali, Berluskoniju se ne sviđa, on je insistirao na Mihajloviću, pa je srpski stručnjak dobio priliku života.

To je otvoriolo jednu vrstu polemike u medijima zbog Mihajlovićeve prošlosti, odnosno igranja za Inter, ali niko ozbiljan to ne može da mu uzme za zlo. Pojavili su se komentari, "Sad nam Interisti više odgovaraju od naših bivših igrača", no to je pojednostavljeno gledanje na stvari. Mihajlović je pre simbol Lacija i Sampdorije nego Intera i čini se da sa navijačima, kada sezona bude počela neće imati problem.

On bi trebalo da potpiše tokom nedelje kada Milan nađe zajednički jezik sa Inzagijem oko raskida ugovora.

Dolazak novih investitora je podigao optimizam do neba, priča se o Ibri, ali i Daniju Alvešu koji traži velikih 6 miliona evra po sezoni. Osim njih dvojice pominje se niz realnih, ali i nerealnih pojačanja, no, tako će biti celo leto.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Monday, 08.06.2015
12:57

Очекује нас дефинитивно напоран прелазни рок. Михи желим сву срећу овога света и да врати Милан тамо где му је и место. За почетак, пласман у ЛШ па кад се оформи довољно јака екипа да се нападне и титула

avatar
Grobar92
Monday, 08.06.2015
11:56

Dajte ljudi kakav Donadoni, Miha je bolji od njega

avatar
MisoG
Monday, 08.06.2015
11:13

Po meni je Mihi bilo bolje da je otišao u Fenerbahče . Milan je mrtav i teško ga može vratiti u sam vrh bilo ko , pogotovo ne odmah naredne sezone.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 08.06.2015
10:03

Mozda jeste pojednostavljeno, ali je sustinski potpuno tacno, ako neko ima bazu u svojim bivsim igracima, to su Milan i Barselona, eventualno Mancester Junajted, daj Boze da SLini(sa) ni ne potpise tokom nedelje, Emeri, dolazi:-D

avatar
Monday, 08.06.2015
13:06

Emeri trener Sevilje? Nema sanse, to je nerealno. Spanije je preuzel aprimat u fudbalu, nece se raspadati tek tako. Mozda Miha nije bio u najboljim odnosima sa Milanom, ali verujem da ako krene dobro svi ce to zaboraviti. Jedino je sigurno MIha ima petlju, nece se predati. MOzda bude i dobro. Sad kad vidim seti se kako su Katalonci bili protiv Enrikea posel prvog EL Klasika ka dsu reki da smao boraniju moze da dobije uz pomoc Mesija. I vidi sad, mi i Roseoneri smo vec poceli da pljujemo buduce trenera a oni jos nisu ni seli na klubu(Benitez i Miha) mozda bude dobro. Imaj malo veru, shvatam da je tesko Zvezdas i bivsi igrac Intera na klupi Milana od navijaca Parizana.

avatar
SrdjanMaksa
Monday, 08.06.2015
17:11

U slučaju lošeg ili polovičnog starta - videće se koliko je bitno ko je ko, šta i čiji je dres nosio. U pravu si, kao i obično.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 08.06.2015
13:44

Nece da mi objave...