Anćeloti: "Madrid? Zašto da ne..."

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 23.11.2015.
13:49
Izvor: Sportske.net

Karlo Anćeloti je trenutno bez posla, i dalje razmišlja koji klub bi mogao da preuzme nakon što je dobio otkaz u Real Madridu.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Po mnogima najveća greška Florentina Pereza bila je davanje otkaza Karlu Anćelotiju i postavljanje Rafe Beniteza za novog trenera Real Madrida.

Poraz od 4:0 u El Klasiku ima posledice po ovaj tim Madriđana, sve su češće priče da je došlo i do nesuglasica na relaciji Benitez-Ronaldo.

"Kriza u Realu? Moramo biti umereniji u takvim izjavama, igrači Reala imaju moć da sve preokrenu, tek je početak. Real jeste poražen od veoma jake Barselone.

Benitez? Teško je govoriti nešto o tome kada niste u klubu. što se tiče navodne svađe između Ronalda i Beniteza, pričao sam pre nekoliko dana sa Ronaldom, nikakvog sukoba nije bilo.",
reči su Karla Anćelotija.

Govorio je i o svom mogućem povratku u Real Madrid, naročito sada kada je Florentino Perez za večeras od 18.30 zakazao vanrednu konferenciju za medije, o čemu ste čitali OVDE.

"Da počnem ponovo u Real Madridu nakon godinu dana? Zašto da ne. U suprotnom, mogu da preuzmem PSŽ ili Čelsi.

Jedno je sigurno, godinu dana sam uzeo odmora i neću se vraćati do kraja sezone."
, rekao je Anćeloti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

29 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
WR10
Monday, 23.11.2015
17:34

Ovaj čovjek bio je idealan za Real, šteta što su ga se riješili. Iskreno volio bi ga vidjet na Old Traffordu.

avatar
Vamos Real
Monday, 23.11.2015
17:32

VRATI SE ANCELOTI !

avatar
AdrovicEsad
Monday, 23.11.2015
17:02

Umro je davno defanzivan fudbal, a sa njim i Italijanske taktike, od kada su u fudbalu donese stroge mjere za grube prekrsaje ofanzivan fudbal Cveta, nema vise onog vremena kad su napadaci bili isprepadani od strane odbrambenih igraca, sad udjes malo jace zuti a kad imas zuti blizu si crvenog ne mozes da igras normalno, zato se Murinjo zalio moja ekipa ima stalno crveni

avatar
Admini duvajte ga!
Monday, 23.11.2015
18:44

Anceloti ne propagira defanzivan fudbal jedini je od Italijana koji igra ofanzivno,to je radio i nekada sa jakim Milanom.

avatar
Denis Split
Monday, 23.11.2015
16:14

Iz principa treba odbit Real i da ga mole da ih preuzme kad su takvi bili.

avatar
Admini duvajte ga!
Monday, 23.11.2015
18:44

Nije Real kriv kao institucija,vec Benitez.

avatar
S-I-M-K-E_
Monday, 23.11.2015
16:01

Srecni zabar,ne zna ni sam kako je osvojio Ligu Sampiona protiv Atl.Madrida,inace nista nije bolji od Beniteza.

avatar
Denis Split
Monday, 23.11.2015
16:15

Ancelotti je bog za Beniteza.

avatar
Vamos Real
Monday, 23.11.2015
17:32

Real bar pobedi ceo Bajern sa 4-0 a ne povredjeni Bajern sa 3-0...i jos primite 3 gola...

avatar
StormyLBZ
Monday, 23.11.2015
15:58

Bolje mu da uzme neki novi izazov sto se tice Reala bilo pa proslo, vidi se koliko ga klub gotivi cim mu je tako lako urucio otkaz a covek ni kriv ni duzan nije bio!

avatar
Carina
Monday, 23.11.2015
15:55

Ne budi jadan Karlo, ne nameci se, cekaj da te neko pozove.

avatar
realmadridSR4
Monday, 23.11.2015
15:11
avatar
LuisSuarezFB
Monday, 23.11.2015
15:01

Neka dodje. I svidja mi se ovo od veoma jake Barselone. A jos Mesi pa skoro nije ni igrao. Joj kada se setim komentara tipa Bobinha, Hala Madrid i drugih kada se povredio Mesi i kada je Barsa prethodnu tekmu odigrala losije kako je Barsa nista bez Mesija i da Real osvaja lagano. Kako Mesi cini boljim Suarezom i Neymarom za 30 % .. Znaci ako sada Suarez i Neymar cepaju znaci sada kada se vratio Mesi onda ce padati 3 ili 4 golova po mecu od Sukija i Neymara. Videlo se da to nije tacno i videlo se koliko je Barsa uradila mnogo bolji posao sto se tice napada u odnosu na Real. Suki i Neymar sada vrede vise od onoga koliko su placeni definitivno a jos sto sigurno boli Pereza je to da im je Barsa ispred nosa otela Sukija i Neymara jer je njima bilo bolje u Barsi. Neka igra sa Bejlom xD Neka dovede jos nekog Perez pa onda na kraju sezone i njega otpusti. I ima ona slika kako su Realovi igraci tj cak cetvorica njih u onom trenutku kada je Suarez dao zadnji gol cuvali Mesija. Koliki strah hehe.

avatar
Alex DeLarge
Monday, 23.11.2015
16:15

To je problem kod navijaca, vidis samo trenutak, ne razmisljas ni mesec dana unapred, a kamoli godinu... Je l' mislis da je realno da Barsa igra u ovakvoj formi do kraja sezone? Za Nejmara se ne zna koliko je placen, a Suarez je na vrhuncu karijere, tako da iste pare uzeti necete kad ga budete prodavali, pa je irelevantno koliko vredi trenutno. Te projekcije koliko ce posto ili puta tim biti jaci kad se oporavi ovaj ili onaj su nerealne, nece Real ponoviti onaj ocaj od preksinoc. Pogledaj Liverpul pre Klopa i sad, dovoljno je da se igraci obraduju povratku Karla i eto ti... I nece u Barsi ostati ni Serdjo Roberto ako se odvoje od Spanije, ostace samo dugmici. :D Isti ovaj tim je lagano izgubio na Bernabeu prosle godine, a kuci dobio jedva. Znaci sve se promeni lako, Realu treba da oteraju Pereza i pocnu pametno da kupuju. Nije Barsa najbolja zato sto su otkrili toplu vodu, nego zato sto imaju bazu i pametno dovode. Ne mnogo igraca, ali za svakog pljusnu po 30 miliona najmanje i tako odrzavaju kvalitet. Lako je kad ne moras da prodajes da bi preziveo, a ne vodis se marketingom i imas Mesija u timu...

avatar
Barça el honor
Monday, 23.11.2015
17:17

To je normalno da ce cena Suareza padati kako godine prolaze,mozda zavrsi karijeru u Barsi a svakako da je otplatio ulozeno u njega.A ako se odvoje siguran sam da ce igrati Spansku ligu.Vec imaju osnovu za par sezona koje slede od januara su tu Vidal i Turan i verovatno jos jedan napadac ili krilo.Na leto jedan vezni,neke igrace mozda i prodaju.A sto se tice forme nijedan tim ne moze drzati perfektnu formu tokom cele sezone a Barsa trenutno uopste nije ne vrhuncu forme,mislim da mogu jos 30% bolje.

avatar
ACM<3
Monday, 23.11.2015
16:18

Brate definitivno je Nejmar masinerija sad,Suarez polako postaje takodje..Ali moras priznati da Nejmar vj ne bi ovako brzo izrastao u ozbiljnog igraca da nije igrao pored Messija..Messi bi mene napravio boljim igracem a ne nekog sa potencijalom..Takodje masu je pomogao suarezu da se privikne...Jer tebi je dovoljno to sto ti bacis loptu mesiju on odmah da gol tebi se pise asistencija,dobijas vise kredibiliteta na terenu povecava se samopouzdanje i tako rastes kao igrac...Takodje kad imas Messija u timu znas da mozes da prodjes na koji god nacin ti oces a da ce ti on provuc loptu tamo,mozes da mu das pas kakav oces on ce ga primit..Sve to pomaze da budes bolji igrac..Jer dzaba bi bila svakom igracu sva magija u nogama koju ima da nema pored sebe igraca koji moze da reaguje na tu magiju,a pogotovo na nacin na koji Messi reaguje..

avatar
lamps8
Monday, 23.11.2015
14:58

ne verujem da ce se vraca anceloti u bilo koji od prethodnih ekipa on ce u siti ili junajted zavisi od rezultata tih ekipa

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Monday, 23.11.2015
14:53

Ne znam zasto je uopste i odlazio odatle kada vec nece da se vrati kod nas- Kapelo, Saki (sportski direktor), Anceloti pa i Kaka kao jedna ikona, jasna je veza 2 najveca kluba na svetu, gospodski klubovi kao i FCBx2:-)

avatar
Vamos Real
Monday, 23.11.2015
17:38

Bice AC Milan onaj stari :)

avatar
116 GODINA VELICINE
Monday, 23.11.2015
19:48

Nadam se da hoce:-D