Alegri uživa potpuno poverenje

Autor: Beta Beta
ponedeljak 19.01.2015.
18:43
Izvor: Beta

Stvari se odvijaju po planu u redovima šampiona Italije, stoga trener 'Bjankonera' ima apsolutnu podršku ostalih klupskih struktura.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Trener Juventusa Masimilijano Alegri ima puno poverenje čelnika tog italijanskog fudbalskog kluba, rekao je danas generalni direktor Đuzepe Marota.

"Alegri stremi ostvarivanju ciljeva pošto je klub prvi na tabeli, igraće u drugoj fazi Lige šamipona i nadamo se da ćemo biti i na finalu tog takmičenja u maju", rekao je Marota u intervjuu za 'Skaj'.

Alegri je letos preuzeo Juventus, pošto je Antonio Konte napustio trenersko mesto i postao selektor reprezentacije Italije.

"Bilo je veoma teško. Sporazumno smo se rastali 15. jula, kada je sezona praktično počela, što nam je donelo ogromne teškoće", kazao je direktor Juventusa.

Prema njegovim rečima, Alegri uživa potpuno poverenje.

"Alegri je veliki profesionalac, njegova smirenost nam dozvoljava da prevazidjemo velike probleme. On je pobednik, poput Kontea. Podržavaju ga igrači, navijači i svi u klubu", kazao je Marota.

Juventus je polusezonu završio na prvom mestu Serije A sa 46 bodova, pet više od drugoplasirane Rome, a u osmini finala Lige šampiona sastaće se sa Borusijom iz Dortmunda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Contentissimo
Monday, 19.01.2015
20:18

moram da priznam da nisam bio odusevljen kada je gospodin Allegri sjeo na klupu mog omiljenog kluba, ali nakon par odigranih kola me potpuno odusevio, a sta tek reci za ovu fantasticnu polusezonu...tesko da je moglo bolje, ustvari jeste( da smo uzeli super cup), ali tu smo nesretno izgubili, tako da ne treba traziti dlaku u jajetu...