Alegri stavio Čelsi 'ad acta'

Autor: Lazar Mitrović
sreda 10.02.2016.
11:14
Izvor: Sportske.net

Italijanski stručnjak rekao šta misli o spekulacijama oko mogućeg preuzimanja kluba iz zapadnog Londona.

BETA/AP Photo/Massimo Pinca
BETA/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Masimilijano Alegri, je trener koji je u poslednje vreme najviše povezivan sa mogućnošću da od sledeće sezone preuzme kormilo Čelsija.

Nakon smene Žozea Murinja, Gus Hidink je po drugi put stigao na 'Stamford Bridž' kao spasilac, ali će on ostati samo do kraja tekuće sezone.

Italijanski stručnajk je u prošloj sezoni imao dosta uspeha na klupi Juventusa, i pored novog 'Skudeta', njegov tim je dospeo i do završnice Lige šampiona.

Nova sezona krenula ispod svih očekivanja, ali 14 vezanih pobeda u Seriji A, što je i novi klupski rekord po broju pobeda u nizu, znaku su da je loša forma na početku sezone samo posledica velikih 'kadrovskih' promena u timu.

Nedavno je Đuzepe Marota poručio da Alegri ostaje u Torinu. Italijanski stručnjak je takođe dao izjavu povodom moguće selidbe u Premijer ligu.

"Nema nikakve istine u onome što je rečeno. Ne mogu da potvrdim niti opovrgnem te natpise, jer niko ne može da kontroliše šta će pojedini mediji objaviti", rekao je Alegri.

"Želim da ova prča bude završena. Engleski jezik sam učio dok sam bio u Kaljariju, radi ličnog usavršavanja. Ne mogu da opovrgnem, niti potvrdim, nešto što jednostavno nije istina. Želimo da se fokusiramo na nastavk sezone, i izdržimo u borbi za trofeje", zaključio je Alegri.

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 10.02.2016
16:05

Mora Chelsea i takvi klubovi ipak shvatiti da su klubovi poput Juventusa Milana Liverpoola itd za nih institucije s bogatom povjesti pa cak i klubovi poput Glasgow rangersa i nekih slicnih koji trenutno nisu na svom vrhuncu prema tome .....

avatar
Noname123
Thursday, 11.02.2016
17:52

Rendzersi se vracaju na velika vrata od sledece sezone. :)

avatar
mak_juventino
Wednesday, 10.02.2016
12:52

Tako je ! Nadam se da ce posle ove izjave zavrsiti pricu oko negov prelazak u Londonu ! Ostaje on kod nas bar do 2017 !!! FORZA JUVE