Alegri pokreće lavinu, pet najvećih italijanskih klubova menjaju trenere?!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 20.02.2017.
09:52
Izvor: Sportske.net

Niko nije siguran, ako Juventusov trener ode u Englesku. Odmah su se pojavile kombinacije, pa ne bi bilo čudo da onih pet ili šest najvećih, dočeka novu sezonu sa novim licima na klupi!

BETA/AP Photo/Martin Meissner
BETA/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Karusel bi mogao da pokrene odlazak Maksa Alegrija.

Iako stižu protivrečne informacije, a on niti potvrđuje niti demantuje, odlazak u Englesku, gde ga želi navodno Arsenal, ovo bi moglo da pokrene pravu lavinu promena na klupama najvećih italijanskih timova.

Izvori bliski Juventusu tvrde da je Marotin prvi pik, ako Alegri ode, Lućano Spaleti.

Ovaj trener je svojevremeno, pre više od 13 godina bio na meti Juventusa, ali se tada klub odlučio za Fabija Kapela.

"Ako ne pobedimo, idemo kući", kaže Spaleti koji juri Juventusovih sedam bodova prednosti.

U slučaju njegovog odlaska, Roma bi se okrenula Sariju. Trener Napolija nije u dobrim odnosima sa predsednikom De Laurentisom, a kritike posle poraza u Madridu su razbesnele i navijače. Oni su u Veroni juče razvili uvredljiv transparent vezan za predsednika Napolija, ali to ne menja ništa, odluka je u njegovim rukama, a Sari nema ugovor za narednu sezonu.

Koga bi Napoli u tom slučaju angažovao, teško je reći, ali sigurno da imaju resurse da privuku neko veće ime.

Stefanu Pioliju ide odlično na klupi Intera, ali ako ne izbori Ligu šampiona, čak i da Kinezi ne ubede Dijega Simeonea, priča se da će tražiti neko veće ime. Mada, ako Pioli nastavi ovako, teško će naći razlog da ga smene godinu dana pre isteka ugovora.

Vićenco Montela takođe ne zna svoju sudbinu, priča se da mu je Evropa postavljena kao uslov, Milan mora da stigne do petog mesta, neće biti lako. I dalje se kao kandidat novih vlasnika navodi Manćini, ali "Aeroplanino" ima šansu da ipak ostane.

I na kraju Fiorentina, Paulo Souza sigurno odlazi, nadao se Juventusu, ali priča se da je tek rezervna opcija, kako rekosmo, Spaleti je prvi pik, no, i "Ljubičasti" će tražiti novog trenera, gledaju ka Di Frančesku iz Sasuola.

U svakom slučaju, u Italiji nije dosadno, videćemo hoće li se klubovi odlučiti na pravi ringišpil kada su treneri u pitanju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kiddo
Monday, 20.02.2017
15:32

angazovanje spaletija bilo bi samoubistvo

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 20.02.2017
14:11

Ima i vecih klubova od Napolija (druga je konkurentnost), tesko da su oni medju pet ili sest najvecih u Italiji. Inter, Juventus i Milan (uvek gospoda:)) su sigurno na prva tri mesta dok se svi ostali bore za sva preostala mesta od 4-og do 404-og:-D

avatar
mak_juventino
Monday, 20.02.2017
13:39

Pioli mora da ostane , nisu ludi posle ovakve rezultate da mu vrace otkaz

avatar
mak_juventino
Monday, 20.02.2017
13:37

Max ostaje , ne postoji ni jedan razlog da ide !

avatar
Mihajlo_NS
Monday, 20.02.2017
12:02

On ako ode iz Juve-a u Arsenal.... veliku gresku ce napraviti.

avatar
Oldboy
Monday, 20.02.2017
11:20

Pioli ima toliko dobru statistiku u Interu da bi mu samo lud čovek dao otkaz, a da li će Inter stići do LŠ ne zavisi samo od Intera, ako se Roma I Napoli ne sapletu voleo bi da Roma uzme LE I da Inter kao četvrti izbori baraž

avatar
myspace
Tuesday, 21.02.2017
17:47

isto sam razmisljao, inter ovakom igraom zasluzuje LS, ali mnogo su kiksnuli u LE i na pocetku prvenstva. Roma ima kvalitet da uzme LE. Tako da ova teroja odlicna :) konacno da imamo 4 italijana u LS.

avatar
Misosesic
Monday, 20.02.2017
11:16

Samo da Barsa ne promeni trenera.

avatar
INTERnacionalist
Monday, 20.02.2017
11:10

..ako Inter ne izbori LŠ Pioli je zadnji koji treba da ispasta,ko nije slijep vidi da je Pioli preporodio Inter,Miranda i Muriljo su sad pravi bedem sto nisu bili ni blizu kod De Bura,Kondogbija od izgubljenog igraca se vratio u pravog leprsavog snagatora na sredini,vratio je Broza.. krivac je apsolutni uprava koja je pred pocetak prvenstva dovela FDB koji nije ni mogao a bogami ni umio povatat konce,njemu su npr. Kondo i Broz bili suspendovani,Perisic bio rezerva,J.Mario igrao DMF..

avatar
Baxter Stockman
Monday, 20.02.2017
11:05

Ne mogu da zamislim Spaletija na klupi Juventusa...Ma da za Romu ne bi bilo lose da dodje Sari... Inter ako promeni Piolija ni sledece godine nema sanse za LŠ.