Alegri: "Moramo da damo gol i u revanšu"

Autor: Beta Beta
sreda 15.04.2015.
12:11
Izvor: Beta

Nema kalkulacija za revanš, tvrdi trener Juventusa.

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri rekao je da je zadovoljan pobedom svoje ekipe protiv Monaka u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, ali je istakao da "stara dama", ukoliko želi u polufinale, mora da postigne gol i u revanšu.

Juventus je sinoć na svom terenu savladao Monako sa 1:0 u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona. Jedini gol na utakmici postigao je Arturo Vidal u 57. minutu iz jedanaesterca.

"Bila je dobra utakmica i rezultat je dobar, zaslužen. Imamo malu prednost, ali neće biti lako u revanšu", rekao je Alegri italijanskim medijima posle meča.

Alegri je naveo da Juventus na sinoćnom meču bolje upoznao protivnika i istakao da Monako dobro organizovana ekipa u odbrani.

"Monako ima najbolju odbranu u Ligi šampiona, tako da je teško postići gol. Ja sam optimista, ali moraćemo da postigenemo gol u revanšu", kazao je Alegri.

Golman Monaka Danijel Subašić kazao je da njegovu ekipu čeka težak posao u revanšu.

"U prvom poluvremenu je morao je da bude dosudjen jedanaesterac za nas... Ali, to je fudbal, šteta. Odigrali smo dobru utakmicu kao i protiv Arsenala, ali razlika je što sada nismo postigli gol", rekao je Subašić.

"Biće teško u revanšu. Juventus je iskusna ekipa, ali ako odigramo kao što umemo, možemo da prođemo dalje",
dodao je golman Monaka.

Revanš meč igra se 22. aprila u Monaku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke