Alegri: "Čelični živci da se pobedi Olimpijakos"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 03.11.2014.
15:19
Izvor: Beta

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri rekao je danas da će njegovoj ekipi biti potrebni "čelični živci" da bi pobedila Olimpijakos u Ligi šampiona.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Fudbaleri Juventusa sutra od 20.45 na svom stadionu igraju protiv Olimpijakosa, utakmicu četvrtog kola Grupe A u Ligi šampiona.

Juventus je u prošlom kolu izgubio u Atini sa 0:1 i ima tri boda iz tri utakmice na trećem mestu, dok drugoplasirani Olimpijakos ima tri boda više. Prvi u grupi je Atletiko Madrid sa šest bodova, a poslednji je Malme sa tri boda.

"Očekujem da će oni igrati manje-više isto kao u Atini. Mi moramo da igramo drugačije, moramo da budemo bolji u tehničkim stvarima. Trebaće nam mnogo strpljenja i čelični živci da iskoristimo svih 90 minuta i ostvarimo rezultat koji nam odgovara", rekao je Alegri, preneli su italijanski mediji.

Juventusu bi odgovarala pobeda od 2:0, kako bi u medjusobnom duelu bio bolji od Olimpijakosa, ukoliko na kraju grupne faze budu imali isti broj bodova.

"Najvažnije je da pobedimo, a onda da pokušamo da pobedimo sa dva gola razlike, pošto bi to moglo da bude važno prilikom konačnog odlučivanja. Ali, prvo da vidimo da li možemo da pobedimo, a onda da razmišljamo o ubedljivijoj pobedi"
, rekao je trener crno-belih, Alegri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke