Albanci očekuju tri boda iz Beograda

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.04.2015.
19:13
Izvor: Sportske.net

I dok mi u Srbiji gajimo kakvu-takvu nadu da bi Sud u Lozani mogao da našem nacionalnom timu dodeli tri boda, s obzirom da je meč sa Albanijom u Beogradu registrovan 3-0 u našu korist, Albanci veruju da će se 17. aprila dogoditi veliki preokret, ali u njj

fshf.org
fshf.org

Povezane vesti

Posle katastrofalnih igara i rezultata naše reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, jedino bi ta tri boda ''za zelenim stolom'' mogla koliko-toliko da poprave nezavidnu situaciju u kojoj se nalazi naš nacionalni tim.

Podsetimo, i Srbija i Albanija su se žalile Sportskom sudu u Lozani, koji će 17. aprila odlučiti hoće li ijednoj od ove dve selekcije biti dodeljeni bodovi posle prekida utakmice u oktobru u Humskoj.

U iščekivanju konačne odluke, u Albaniji vlada uverenje da im je učinjena nepravda prvostepenom odlukom. To je potvrdio i selektor Albanije Đani De Bjazi, koji veruje da će njegov tim uskoro imati tri boda više na svom kontu.

''Očekujemo da Sportski sud u Lozani, 17. aprila, donese odluku u našu korist. Sa ta tri boda protiv Srbije dosta bismo napredovali na tabeli. Ne znam da li bismo bili bliži plasmanu na EP, ali verovatno bi nam ti bodovi doneli treću poziciju'', istakao je De Bjazi.








Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke