Alardajs: "Izuzetno draga pobeda protiv budućeg šampiona"

Autor: Beta Beta
subota 01.04.2017.
23:51
Izvor: Beta

Trener fudbalera Kristal Palasa Sem Alardajs rekao je da mu je današnja pobeda protiv, kako je ocenio, budućeg šampiona Engleske Čelsija veoma draga i da je to pokazatelj snage Premijer lige.

Beta/Paul Harding/PA via AP
Beta/Paul Harding/PA via AP

Povezane vesti

"Ovo su slatka tri boda na gostovanju protiv šampiona ili za onog za kog mislim da će biti šampion. Ovo je pokazatelj šta je Premijer liga. Iznenađenja su svuda i to će naterati ljude da sednu i kažu 'vau'", rekao je Alardajs posle današnje utakmice, a preneli su britanski mediji.

Kristal Palas je danas u gostima posle preokreta pobedio Čelsi sa 2:1 u 30. kolu Engleske Premijer lige. 

"Plan igre je funkcionisao izuzetno dobro. Odbrana je bila sjajna, golman je bio sjajan. Mislim da smo mogli da postignemo još neki gol. Mislim da je naše izdanje bilo tipično za ono što je karakter rivala. Ovo je bilo prvi put da smo tako rano bili u zaostatku, ali su moji igrači bili odlučni i znali smo da ćemo se vratiti", rekao je Alardajs.

Kristal Palasu je ovo bila četvrta uzastopna pobeda i sada posle 29 utakmica zauzima 16. mesto sa 31 bodom, četiri više od Hala koji je u zoni ispadanja.

"U ovom trenutku smo sigurni, ali i dalje ima devet utakmica do kraja prvenstva. Moramo da osvojimo što više bodova kako bismo ostali u ligi. Kada i matematički budem osigurali opstanak, onda ćemo razmišljati o letu", rekao je Alardajs.

Fudbaler Kristal Palasa Mamadu Sako reka da je njegova ekipa odigrala odličnu utakmicu protiv Čelsija i istakao da nije došla na "Stamford bridž" samo po bod. 

"Odigrali smo dobru utakmicu. Zaista je bilo teško, ali odigrali smo srcem. Navijači su nas sjajno bodrili, bili su naš 12. igrač", rekao je Sako za britanske medije.

"Bilo nam je važno da pobedimo danas. Razgovarali smo na poluvremenu o tome koliko nam znače tri boda. Nismo došli ovde kako bismo se vratili s remijem... Igramo s velikom odlučnošću, počinjemo da verujemo. Ako se svakog dana borite kao da je poslednji, možete sve da postignete", dodao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Sunday, 02.04.2017
14:17

Nisi dobio Totenhema Alardajsu, vec Celzi :D

avatar
Nikki92CFC
Sunday, 02.04.2017
12:48

Cetiri pobede u nizu, najavljivao sam, bilo je samo pitanje trenutka. Palas je objektivno top7. btw Sako je bolji stoper od svih u Liverpulu, ne znam sta Klop izvodi?

avatar
Sunday, 02.04.2017
04:38

Ovaj Glavonja nas bas muci zestoko,jedini trener u Istoriji koji je Celzi pobedio sa 4.razlicita kluba....

avatar
NIKE
Sunday, 02.04.2017
01:28

Opet kažem svaka čast Palaceu zaslužili su pobjedu, ovo im je četvrta u nizu, oni po meni definitivno ostaju u ligi, a onaj Zaha je među najboljim krilima lige, nisam siguran koliko košta, ali njega tko dovede napravit će odličan transfer, eksplodirat će kao Mane u Liverpulu.

avatar
SAB
Sunday, 02.04.2017
00:06

Mamadou Sako jedini krsteni Liverpulov stoper i on je prodat.