Alardajs hteo Francuza u "Gordom Albionu"!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 28.08.2016.
13:43
Izvor: Sportske.net

Novi selektor Engleske je imao ideju da bivšeg fudbalera Blekburna i Stouka uvrsti na spisak za predstojeće mečeve u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Naime, kako piše ugledni "Gardijan", Sem Alardajs je bio spreman da uruči poziv fudbaleru Sevilje Stivenu N'Zonziju!

Ovaj 27-godišnji fudbaler je na "Ostrvu" proveo šest godina braneći boje Blekburna i Stouka, a upravo ga je u Rovers doveo sadašnji selektor Engleske.

Alardajs je kontaktirao fudbalerovog oca i upitao ga da li Stiven može da igra za "Gordi Albion", kako je u Engleskoj proveo punih šest godina.

Fudbaler Sevilje, i velika želja Lester Sitija, od nedavno i Juventusa, bio je itekako zainteresovan za ovu varijantu, te je njegov otac kontaktirao zvaninike FIFA kako bi saznao da li je uopšte moguće da njegov sin zaigra za Englesku.

Nažalost odogovor je bio negativan, a razlog je taj što je N'Zonzi odigrao jedan meč za U21 selekciju Francuske.

Dakle, Alardajs je očigledno nezadovoljan izborom zadnjih vezni koje ima na raspolaganju, pa je bio spreman da Francuzu ponudi mesto u reprezentaciji Engleske.

Do kraja dana nas očekuje i objavljivanje prvog Alardajsovog spiska od kako je seo na klupu Engleske. On će debitovati u meču kvalifikacija za Svetsko prvensvto u Rusiji protiv reprezentacije Slovačke.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 28.08.2016
17:24

uzmi ti druže Aguera kad već biraš :D

avatar
KimiRaikkonen7
Sunday, 28.08.2016
16:28

N'Zonzi je i vise nego dobar igrac,za pola veznog reda Engleske izmislio fudbal.Ko je pratio sevilju prosle sezone zna o cemu pricam,a isto tako je veoma bio cijenjen i u blekburnu i stouku.

avatar
Amar Zornic
Sunday, 28.08.2016
14:11

Ovo je smesno iz nekoliko razloga . Englezi ako ista imaju onda su to vezni fudbaleri , a N 'Zonzi i nije toliko kvalitetan . A i na kraju krajeva zar fudbaleri ne mogu menjati nacionalni tim cak i ako su odigrali mec za seniorski tim i nije mi jasno kako ga koci mlada repka. Pa i Volkov je odigrao mec za Srbiju i potom je izabrao CG