Alardajs: "Hart će biti u reprezentaciji"

Autor: Beta Beta
četvrtak 25.08.2016.
00:26
Izvor: Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Sem Alardajs rekao je danas da će golman Džo Hart biti u prvom timu u utakmici protiv Slovačke na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Jedna od glavnih tema u engleskim medijima poslednjih dana je budućnost Džoa Harta.

Golman Mančester Sitija je na izlaznim vratima tog kluba, a to je nedavno potvrdio i trener Pep Gvardiola koji je rekao da reprezentativni golman Engleske slobodno može da menja sredinu.

"Problem za bilo kog igrača kog želite da pozovete u reprezentaciju  može da bude to što ne igra u svom timu. Biće igrača koji ne igraju redovno u svojim timovima, ali ja ću odabrati one koji su u najboljoj formi i koji igraju utakmice. Kada je reč o Hartu, on će sigurno biti u timu", rekao je  Alardajs za "Skaj sport".

Novi selektor Engleske imao je dosta reči hvale na račun igrača Mančester Junajteda Vejna Runija, ali pitanje je da li će on i dalje sa kapitenskom trakom predvoditi Englesku.

"On je oborio svaki rekord i u Premijer ligi, u Ligi šampiona, na reprezentativnom nivou. On je vrlo dobar kapiten i znaćete da li će i dalje biti kapiten tek u nedelju kada budem saopštio spisak", rekao je Alardajs.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke