Ako Manćini ostane, Vidić ide!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 16.03.2015.
10:15
Izvor: Sportske.net

Nemanju Vidića sele natrag u Englesku, njegov najveći problem je Roberto Manćini!

Beta/AP Photo/Giuseppe Ungari
Beta/AP Photo/Giuseppe Ungari

Povezane vesti

Srbin je napustio karantin, odmah su krenule spekulacije oko navodne svađe, ali ništa od toga, u pitanju je bolest pa Vidić nije bio u konkurenciji.

Ipak, jasno je da za njega nema budućnosti u Interu dok je Manćini na klupi. Italijanski stručnjak želi da praktično promeni sve štopere osim eventualno Ranokije, stiže Muriljo, ali i još dva štopera na leto.

"Manćio" će teško računati na Vidića koji ima odličan ugovor na još dve sezone, a tenzije su dodatno pojačane nakon nekih komentara Vidićevog agenta Silvana Martine na račun Manćinija.

"Poznajem ga, ako ima nešto da mi kaže može i u lice", u svom stilu je poručio Manćini.

Kolike su šanse da on ostane?

Inter je daleko od trećeg mesta, uz to pred eliminacijom su iz EL, što je bila poslednja šansa da probaju da se domognu zaobilaznim putem Lige šampiona.

Dolazak Manćinija, makar kada su brojke u pitanju je greška, naime, on je osvojio prosečno manje bodova od svog prethodnika Macarija, iako je ima zimski prelazni rok u kome jE Inter uložio solidan novac i doveo nekoliko zvučnih pojačanja.

Hoće li Tohir nastaviti sa Manćinijem ostaje da vidimo, tek jasno je da Vidiću nema budućnosti ukoliko se stvari ne promene. Istina, on može da prima preko 3 miliona evra po sezoni i sedi na klupi, ali to nije rešenje, Srbin bi da igra na kraju karijere.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke