Ako je do tradicije, Parižani ne mora ni da putuju...

Autor: Boris Jovanović
sreda 18.02.2015.
08:50
Izvor: Sportske.net

Pari Sen Žermen je sinoć bio bolji tim protiv Čelsija, ali rezultat, makar kroz pogled u prošlost im ne daje gotovo nikakve šanse.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Na kraju 1:1 i uzdasi domaćih navijača, ne nose prednost u London, a gol u gostima je uvek veliki kapital. Naravno, niko ne veruje da bi revanš mogao da se završi bez golova, dok sa druge strane ni domaćin neće moći da čuva stečeno, Murinjo je već najavio da će napasti.

On je do sada samo jednom eliminisan kada je njegov tim remizirao u prvom meču u gostima, i to protiv Altetika prošle sezone. Ali, tada "Plavci" nisu dali gol, na "Kalderonu" je bilo 0:0.

Kada Murinjov tim postigne gol u remiju u prvom meču u gostima, a to mu se desilo pet puta, on je uvek prošao u narednu rundu.

Takođe, Čelsi nikada nije eliminisan u Evropi kada je remizirao prvi meč na strani. To se desilo u pet utakmice, uvek bi na "Stamford Bridžu" prošli dalje.

Sa druge strane, PSŽ ima crnu statistiku, nikada nisu uspeli da se plasiraju u narednu rundu kada su igrali nerešeno kod kuće, uz golove. Dakle, kada god bi im protivnik dao gol na "Parku Prinčeva" u prvom meču, a utakmica bila završena nerešeno, "Sveci" su u revanšu eliminisani.

E sad, za sve postoji prvi put, ali najbolje je ne osvrtati se na tradiciju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vladan Rajcic-Koja
Wednesday, 18.02.2015
10:23

PSZ puno bolji. Nadam se da ce u Londonu ubiti antifudbal .

avatar
Slaven CFC
Saturday, 21.02.2015
11:32

nemaju u Londonu sta da traze,bice ko prosle sezone ;) nije antifudbal,vec taktika,koja je ruzna za gledanje ali jako ucinkovita,a cilj opravdava sredstvo!