AK - Real rutinski do finala

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.08.2015.
20:08
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Real Madrida plasirali su se u finale "Audi Kupa" pošto su u prvom polufinalnom susretu na "Alijanc Areni" rutinski savladali ekipu Totenhema golovima Hamesa Rodrigeza i Gareta Bejla.

BETA/AP Photo/Kerstin Joensson
BETA/AP Photo/Kerstin Joensson

Povezane vesti

Prvi polufinalni meč na ovogodišnjem "Audi Kupu" u Minhenu završen je trijumfom Real Madrida koji je rutinski savladao Totenhem rezultatom 2:0 (1:0) i tako obezbedio šansu da se bori za trofej.

Španski gigant nastupio je na "Alijanc Areni" bez prve zvezde tima Kristijana Ronalda ali i Karima Benzeme koji je takođe bio pošteđen.

Najviše uzbuđenja viđeno je na samom startu susreta kada su obe ekipe stvorile po jednu odličnu priliku ali do promene rezultata nije došlo. Bliži postizanju gola u tim momentima bili su fudbaleri Reala ali je prečka bila saveznik golmana Vorma.

Vodeći pogodak za Real Madrid postigao je Hames Rodrigez u 36. minutu nakon centaršuta Iska i loše intervencije odbrane Totenhema na čelu sa golmanom Vormom.

Drugo poluvreme bilo je jako monotono, bez pravih prilika, ali je bivši fudbaler Totenhema Garet Bejl iskoristio jednu grešku zadnje linije "Pevaca" pa je sa dvadesetak metara snažnim udarcem savladao Vorma za konačnih 2:0.

Real se tako plasira u finale "Audi Kupa" gde će se sastati sa boljim iz duela Bajern Minhen - Milan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ppera 1
Tuesday, 04.08.2015
21:58

Totenhem ja baš loš onoliko koliko sam i očekivao. Igru Reala ne mogu da komentarišem, jer sam gledao samo poslednjih pola sata, a tu fudbala uopšte nije ni bilo...

avatar
Uncounquered
Tuesday, 04.08.2015
21:08

Kakva nagla promena pravca kod Bejlovog suta, nadam se da ce da vrati formu iz Totenhema i prve sezone u Realu.

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 04.08.2015
20:32

Lagano bez mnogo muke, ono sto me odusevilo jeste igra Asensia, decko je odlican, kao da ima svo iskustvo ovog sveta, tako se ponasa na terenu. Jese, James, Bale i Isco su takodje odigrali dobro. Voleo bih kad bi imalo mesta za Jamesa i Isca, da igraju zajedno na terenu...

avatar
Lord Bobinho10
Tuesday, 04.08.2015
20:20

Ocekivano laganica.

avatar
realmadridSR4
Tuesday, 04.08.2015
20:19

Eh,pa nzm sad.....dobro su igrali, odradjivali posao.Nekako nezainteresovano.Nzm...

avatar
Leo barselona
Tuesday, 04.08.2015
20:17

Isko je igracina

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 04.08.2015
20:16

dobro prvo poluvreme reala odlicno su igrali stvarali prilike...drugo poluvreme je bilo dosta slabo nesto bez prilika ali je malo bljesnuo nevidljivi bejl nije ga bilo skoro celu utakmice gresio je mnogo i na kraju postize lep gol...drago mi je da je sansu da debituje za real dobio mladi Borha Majoral koji igra za realov drugi tim i izgleda ce ove sezone on biti drugi napadac reala...veliki talenat i trenutni heroj spanije jer im je svojim golovima doneo titulu prvaka evrope do 19 godina...prosle sezone je za real u svim takmicenjima dao 54 gola