Ajntraht nagradio Medojevića novim ugovorom

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 10.06.2017.
16:19
Izvor: Sportske.net

Sezona u kojoj je kuburio sa povredama završila se uspešno po Slobodana Medojevića. Zahvaljujući sjajnoj partiji u finalu nemačkog Kupa 'Medo' je dobio novi ugovor od Ajntrahta.

Epa/Carmen Jaspersen
Epa/Carmen Jaspersen

Povezane vesti

Srpski internacionalac Slobodan Medojević (26) ostaće u Ajntrahtu iz Frankfurta barem još jednu sezonu pošto mu je klub u petak ponudio produžetak ugovora.

Bivši fudbaler Vojvodine imao je velikih problema sa povredama ahilove tetive i kolena zbog kojih je propustio veći deo sezone, ali je na kraju zablistao u finalu Kupa.

"Dobro znamo Medojevićeve kvalitete i nadamo se da će biti na raspolaganju stručnom štabu u narednoj sezoni. U finalu Kupa Medo je pokazao koliko je važan ekipi" rekao je sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić.

Slobodan Medojević stigao je u Ajntraht pre tri godine, a jučerašnjim produžetkom saradnje potvrdio je da će u gradu na Majni ostati još barem godinu dana.

Podsećamo da je Medojević ponikao u Vojvodini i da je u januaru 2012. godine ostvario transfer u Volfsburg za koji je nastupao dve sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke