Aguero presudio "Pevcima"!

Autor: Dragan Milosavljević
nedelja 03.05.2015.
18:53
Izvor: Sportske.net

Mančester Siti je uz dosta muke uspeo da zableži pobedu na gostovanju u Londonu.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

U poslednjoj utakmici nedeljnog programa, fudbaleri Mančester Sitija su kao gosti savladali Totenhem sa 1-0.

Jedini gol na meču je postigao Argentinac Serhio Aguero u 29. minutu posle asistencije Davida Silve. Aguero je izašao jedan na jedan sa Lorisom i nije propustio takav zicer.

Do kraja meča domaći nisu imali snage da matiraju odbranu gostiju.

Ovom pobedom su "Građani" pobegli gradskom rivalu junajtedu na 5 bodova i čini se da su 3 kola pre kraja rešili brige oko pozicije koja vodi direktno u Lš.

Utakmikca na "Vajt Hart Lejnu" je bila veoma otovrena, sa izglednim prilikama na obe strane i pravo je čudo kako je meč završen sa samo jednim pogotkom

Može se reći da "Pevci" nisu zaslužili da izgube jer su imali nekoliko sjajnih šansi ali je sve zaustavio danas sjajni Džo Hart. Pretili su Kejn, Soldado, Mejson, ali niko nije uspeo da matira reprezentativnog golmana.

Na drugoj strani, takođe se istako Hugo Loris sa nekoliko sjajnih intervencija. Osujetio je pokušaje Silve, Aguera, Kolarova i Vilfreda Bonija.

Totenhem će i dalje nastaviti da se bori za poziciju koja vodi u Ligu Evrope sa Liverpulom i Sautemptonom.

Gol sa meča možete pogledati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MisoG
Monday, 04.05.2015
11:46

Kolarov je bio fenomenalan , kako u defanzivi tako i u ofanzivi, zaista ga je bilo milina gledati . Postavlja se pitanje kako to da imamo tako dobre igrače , a lošu reprezentaciju . Po meni kriv je Savez.

avatar
Sunday, 03.05.2015
20:56

Ovo nikako ne valja za nas. Ekipa mora da se trgne.

avatar
tony zahirovic1234
Sunday, 03.05.2015
20:06

Neverovatni Aguero steta samo sto je bio povredjen bez rasprave najbolji igrac Pl i napadac .Svaka cast i Mangali,fernandinju,i fernandu sve su bolji i bolji sledeca sezone je zasigurno nasa zato sto tako bude uvek,na zalost hejtera Sitija.CMON CITY###

avatar
skols18
Sunday, 03.05.2015
19:23

srbende sa sajta jeste videli kako se bori izdajicA srpskog naroda kako gine za svaku loptu.najodvratniji srbin na svetu.mene kad rusi pitaju sta mislim o kolarovu ja okrecem glavu i kazem da on nije srbin da je nekakav izrod i izdajnik.on naso da optuzuje srpski narod jado jadni odvratni

avatar
NIKE
Monday, 04.05.2015
01:44

slažem se, upotpunosti, mada osim Matića nekako svi za repku igraju slabije, ili ih muče treneri sa ovim formacijama, nije normalan podatak da imamo odlične igrače, a rezultati na nivou neke talašike.