Ager nije pričao 8 meseci sa Rodžersom?!

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 21.09.2014.
23:30
Izvor: Sportske.net

Danijel Ager ovog leta se vratio u svoj Brondbi. Danac nije puno igrao prošle sezone, šuškalo se o nekom sukobu između Rodžersa i njega, ali bivši igrač Liverpula je tek sada progovorio o tome.

Beta/AP Photo/Clint Hughes
Beta/AP Photo/Clint Hughes

Povezane vesti

Danijel Ager je tiho otišao iz Liverpula. Iako je mogao da ode i u bolji klub, odlučio je da se vrati u svoj Brondbi i sam ističe da su Brondbi i Liverpul dva kluba koje neizmerno voli.

Stameni štoper je, činilo se, podizao karijeru na viši nivo u Liverpulu. Pre dve sezone igrao je sjajno, dobio je i zvanje zamenika kapitena, što je u Liverpulu velika čast, a onda je sve krenulo naopako.

Prošle sezone igrao je vrlo malo. Tačno, imao je i problema sa povredom, ali objašnjenja da nije dovoljno spreman "nisu pila vodu". Takođe, Sako i Škrtel koji su uglavnom igrali ni blizu nisu bili dovoljno dobri da ga tek tako istisnu iz startne postave (kao što je recimo Košelni istisnuo Vermalena), pa se postavljalo pitanje da li su možda Rodžers i Ager u nekom sukobu?

To pitanje nije imalo odgovor, do sada.

"Nisam govorio sa Rodžersom 8 meseci. Kada je trebalo da ćutim, nisam ćutao, pa je nastupila potpuna tišina u narednom periodu. Ja sam takav, ne mogu da ćutim kada treba nešto da kažem, Rodžers je menadžer koji se rigidno drži nekih stvari, i sve se završilo kako se završilo", rekao je Ager gostujući na danskoj televiziji.

Očigledno je da su njih dvojica imali neke nesuglasice na treningu, a videli smo već kako Rodžers drži disciplinu, kada on priča ili traži nešto, to se poštuje.

"Niko me nije terao, ali sam znao da neću dobiti priliku ni ove godine, pa sam se zato vratio ovde. Ne želim da komentarišem učinak mojih bivših kolega, statistika sve govori, kada sam igrao prošle sezone u proseku smo primali mnogo manje golova nego kada nisam igrao. Ne želim ni da pričam o partijama Liverpula iz ove sezone, to je iza mene, sada sam igrač Brondbija", istakao je Ager.

Danac je dodao da ipak poštuje Rodžersa i tvrdi da je on sjajan menadžer.

"Nemam ništa protiv Rodžersa. On je neverovatno talentovan menadžer i kada pričamo o tome kako prilazi treningu i kako prilazi taktici i pripremi meča. Veoma temeljan, zna šta hoće, konkretno i jasno to prenosi igračima.

Želim mu svu sreću, kao i Liverpulu
", džentlmentski je završio Ager.

Ovaj čovek je pravi gospodin!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke