Advokat i Crnogorac zvanično na Ostrvu!

Autor: Stevan Milovanović
utorak 17.03.2015.
10:12
Izvor: Sportske.net

Iskusni stručnjak je seo na klupu "Crnih mačaka"!

AP Photo/Darko Vojinovic, File
AP Photo/Darko Vojinovic, File

Povezane vesti

Nakon spekulacija koje ste mogli da pročitate OVDE, sada je stigla i zvanična potvrda.

Dik Advokat, holandski stručnjak, izabran je za novog menadžera Sanderlenda i vodiće ovaj tim do kraja sezone, objavljeno je na zvaničnom sajtu Sanderlenda!

Bivši menadžer, Gus Pojet, je dobio otkaz nakon što su "Crne mačke" primile čak 4 gola u poslednjem meču protiv Aston Vile i to sve u prvom poluvremenu.

Čelnici Sanderlenda nisu dugo čekali, već su odmah doveli bivšeg selektora reprezentacije Srbije koji je potpisao ugovor do kraja sezone.

"Sanderlend je veliki klub, moramo da budemo koncentrisani samo na naredni meč i jedva čekam da počnemo.", izjavio je Advokat za zvanični sajt Sanderlenda.

  Naravno, baš kao što je bio slučaj i dok je radio sa selekcijom Srbije, Advokatu će se Engleskoj pridružiti i Željko Petrović kao trener prvog tima.

Tim je postigao samo 23 pogotka ove sezone i nalazi se na 17. mestu sa samo bodom više od mesta koje vodi u Čempionšip, tako da im predstoji velika borba za opstanak.

"Crne mačke" su na poslednjih 12 mečeva u ligi zabeležile samo jednu pobedu, što dovoljno govori o formi u kojoj se nalaze.

Da li će Advokat svojim iskustvom uspeti da sačuva tim u Premijer ligi, ostaje nam da vidimo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke