Adem Ljajić je heroj Rima

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 24.11.2014.
12:40
Izvor: Sportske.net

Postigao je jedan, namestio drugi gol u pobedi svog tima, Adem Ljajić je zaslužio sve pohvale koje stižu na njegov račun.

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Srpski fudbaler je odigrao još jedan fantastičan meč.

Istakao se Ljajić u pobedi nad Atalantom, postigao je gol, namestio Naingolanu drugi, zaslužio pohvale medija, ali i svog trenera, te saigrača.

„Već 18 meseci govorim da je Adem Ljajić izuzetno talentovan fudbaler. Igrao je veoma dobro, sjajno je postigao svoj gol, a onda i asistirao Naingolanu za drugi. Bio je fantastičan.“, rekao je Rudi Garsija.

Rađa Naingolan je bio konkretniji.

„Ljajić je posebna klasa fudbalera. Njemu samo treba minutaže, treba mu prilika da bude na terenu i pokaže šta zna. Bilo je dosta kritika na njegov račnu, ali on svoj odgovor kazuje na terenu. Protiv Atalante je napravio razliku.“, rekao je Naingolan.

Ljajić je upravo to i pokazao, na drugoj uzastopnoj utakmici je postigao gol za svoj tim. Nakon utakmice je priznanje odao celom timu, nije želeo da govori i svom učinku.

"Znali smo da nas očekuje težak meč u Bergamu. Najvažnije je da smo ostvarili timsku pobedu, da smo pokazali volju i kvalitet.“, rekao je Ljajić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke