Abramovič nagrađuje Murinja?

Autor: Miloš Marković
utorak 02.12.2014.
14:20
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji tvrde da je rukovodstvo čelsija pripremilo novi poboljšani ugovor za Žoze Murinja.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Londonski klub želi da se obezbedi od svakog potencijalnog napada, najpre katalonske Barselone i Žoana Laporte koji bi mogao da pokuša da dovede Murinja u godini u kojoj se kandiduje za predsednika Barse.

Već je bilo reči o tome da bi Laporta pokušao da dovede Ronalda i Murinja u Barselonu kako bi ostvario pobedu u predsedničkim izborima, a koliko god ovakve najave delovale nemogućim, Čelsi želi da se obezbedi.

Impresionirani radom Žoze Murinja, koju je svoju ljubav prema klubu i želju za uspehom u Londonu pretočio na pravi način i na teren, rukovodioci kluba sa Stamford Bridža voljni su da produže saradnju sa Portugalcem i ponude mu novi, finansijski poboljšani ugovor.

Murinjo je kompletirao svoj tim onako kako je želeo, izuzetno jaki i ubedljivi, Plavci su i pored poslednjeg kiksa ubedljivo najveći favoriti za titulu u Premijer Ligi.

Murinjo će dobiti vetar u leđa novom ponudom, podstrek da nastavi vredno da radi i donese željno očekivane trofeje navijačima Čelsija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Tuesday, 02.12.2014
15:47

Neki kažu Kosta; Fabregas, Matić, Azar, ja kažem Mourinho je najveća snaga Chelsea, naš najbolji igrač, trener, legenda i sve ostalo, završio je sezonu u plusu 18,4 miliona funti, a pri tome ojačao tim na svim pozicijama, i sada samo ubire plodove svoje strategije i svog rada. Da mi neko kaže da li bi zamjenio Mourinha za recimo Ronalda ili Mesija ili bilo kog drugog trenera ili fudbalera - mrtav ladan bi mu odgovorio kao i vjerujem svi plavci "ti nisi normalan".

avatar
dock
Wednesday, 03.12.2014
02:22

nije murinjo zavrsio sezonu u plusu 18 miliona, nego celzi.