A Liga - Golčina Nebojše Marinkovića, Ninkovićeva asistencija, igrao i Lola Smiljanić

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.10.2016.
11:10
Izvor: Sportske.net

U Australiji je proteklog vikenda odigrano drugo kolo tamošnje A-lige, a nekadašnji prvotimac Partizana postigao je prelep gol u pobedi svog tima.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Ekipa Pert Glorija, za koju nastupaju Nebojša Marinković i Milan Lola Smiljanić savladala je na svom terenu ekipu Velingtona rezultatom 2:0.

Marinković je bio starter u ovoj utakmici, a u 66. minutu je snažnim udarcem pod prečku, iskosa sa desne strane, postavio konačan rezultat. Mogla je pobeda Pert Glorija da bude i ubedljivija, ali je šest minuta ranije Kinov šut sa bele tačke odbranio golman gostiju.

Od 77. minuta priliku da zagra dobio je još jedan nekadašnji fudbaler Partizana Milan Smiljanić, koji je ušao u igru umesto Vilsona.

Ovo je prvi trijumf Perta koji je u prvom kolu igrao nerešeno, 3:3 sa Marinersima.

Na tabeli sa maksimalnim učinkom vodi Sidnej, za koji nastupaju bivši Zvezdini asovi Miloš Ninković i Miloš Dimitrijević. Sidnej je u subotu savladao Marinerse sa 4:0, a Ninković je bio asistent kod prvog pogotka, dok Dimitrijević nije ulazio u igru.

U prilogu su golovi sa utakmice Pert Glori - Velington Finiks, gde možete da vidite pomenuti pogodak Nebojše Marinkovića.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke