Zvezdu u Skoplju bodrila fudbalska legenda i prvotimac Fenera

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.02.2017.
12:31
Izvor: Sportske.net

Šampion Srbije i regionalne ABA lige u utorak je upisao trijumf protiv Karpoša u Skoplju, a duel u dvorani "Boris Trajkovski" pratili su jedan bivši fudbaler i košarkaš crveno-belih.

Beta/ABA liga/Karpoš Sokoli/Igor Panevski/Ds
Beta/ABA liga/Karpoš Sokoli/Igor Panevski/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s gostovali su u utorak ekipi Karpoš Sokola u okviru 23. kola ABA lige i ostvarili svoj 22. trijumf u regionalnom šampionatu.

Ekipa Dejana Radonjića nanela je Karpošu prvi poraz u dvorani "Boris Trajkovski" posle tri i po meseca, a duel u Skoplju pratila su dvojica Makedonaca koji su u prošlosti nastupali za fudbalsku i košarkašku sekciju crveno-belih.

Na tribinama dvorane "Boris Trajkovski" našli su se Darko Pančev, bivši fudbaler Crvene zvezde, odnosno Pero Antić, košarkaš Fenerbahčea koji je u prošlosti nastupao za košarkašku sekciju crveno-belih.

Crvena zvezda mt:s je slavila u Skoplju rezultatom 98:61 i tako napravila odličnu uvertiru za završni turnir "Kupa Radivoja Koraća".

Darko Pancev
Foto: Beta/ABA liga/Karpoš Sokoli/Igor Panevski/Ds

Pero Antic
Foto: Beta/ABA liga/Karpoš Sokoli/Igor Panevski/Ds

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 15.02.2017
16:21

Prilicno sam siguran da ce Antic u Zvezdu sledece sezone, gde ce ubrzo i zavrsiti karijeru na kraju sezone. Pitanje je koliko ce moci da doprinese, ali verujem da tip igraca koji je tokom karijere dosta igrao na inteligenciju (kao i Bjelica recimo) moze da bude jako koristan, njegovo iskustvo je, moze se reci neprocenjivo...

avatar
Aleksandar K
Wednesday, 15.02.2017
19:08

Pero,Teo i Vucevic si sigurni za sledecu sezonu.

avatar
Dragonkš
Wednesday, 15.02.2017
20:43

I još Lebron , Harden , Parker a možda i Majkl DŽordan i Greg Popovič