Zvezdo, puna Arena te čeka!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 06.11.2014.
12:02
Izvor: Sportske.net

Bratski duel ima takmičarski značaj, u najavi je jedna sjajna sportska manifestacija.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Crvena zvezda Telekom sutra u 19 sati u Areni dočekuje bratski klub grčkog Olimpijakosa, giganta koji je garant jedne kvalitetne košarkaške utakmice.

Ako se zna da su karte za ovaj meč rasprodate, ova informacija može poslužiti kao garant jednog spektakla u najavi.

Podrška za crveno-bele će biti od ogromnog značaja, večerašnji duel nosi takmičarsku vrednost jer bi eventualna pobeda izabranike trenera Radonjića približila plasmanu u narednu fazu takmičenja.

Utakmica decenije, kako je opisuju, privlači veliko interesovanje košarkaške javnosti, direktni učesnici jedva čekaju da počne.

„Lepo je igrati u atmosferi koja znamo da nas očekuje, ali nama je najbitnije ono što se događa na terenu. Olimpijakos ne dolazi da se družimo, sigurno će dati sve od sebe.“, obazriv je Dangubić.

Iako bi eventualnom pobedom napravili važan iskorak, crveno-beli o tome ne razmišljaju. Plasman u narednu fazu nije u fokusu već svaki naredni meč.

„Nije fraza, ali je stvarno tako. Tačno je da bismo otvorili vrata top 16 faze, ali nismo time opterećeni. Ne želimo sebi da stvaramo pritisak. Moram oda se koncentrišemo na igru, na odbranu pre svega. AKo budemo igrali onako kako umemo i znamo, imamo velike šanse.“, dodao je košarkaš Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke