Zvezdo, on zna kako se pobeđuje Darušafaka, a ovo je recept koji ti savršeno odgovara!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 06.04.2017.
12:02
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Zvezda to može, usred Istanbula, samo da sponzor ''ne umeša prste''...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Posle kraće rezultatske krize, ekipa Crvene zvezde i bez prvog plejmejkera Stefana Jovića ponovo izgleda moćno, kao i u najvećem delu ove sezone.

Radonjićev tim sutra očekuje utakmica odluke u borbi za plasman u Top 8 Evrolige, gostovanje direktnom konkurentu za tu poziciju, ekipi Darušafake u Istanbulu, a ubedljivim pobedama nad Uniksom (85-63) i Budućnosti (82-59), crveno-beli su napravili sjajnu uvertiru za evroligaški ''Dan D''.

Darušafaka je na startu ove sezone u Evroligi savladala Zvezdu u Beogradu, pa će to biti i dodatni motiv srpskom šampionu da im se sutra revanšira sa kamatom.

A ako neko zna kako se pobeđuje Darušafaka, onda je to ekipa Banvita, čiji je jedan od trenera i naš Miroslav Radošević, nekadašnji as Partizana.

On je u izjavi za današnji ''Žurnal'' otkrio slabosti Darušafake i recept za pobedu nad ovom turskom ekipom.

''Pobeđivali smo ih odbranom, spustili smo ih ispod 70 poena. Oni igraju na mahove, u proseku jedan period fantastično funkcionišu i žive od toga. Zvezda je trebalo da dobije u Beogradu, zaslužila je'',
objašnjava Radošević.

A ako neko igra odličnu odbranu, onda je to Crvena zvezda mts, međutim, Radošević se, baš kao i mnogi u Srbiji, pribojava nekih drugih faktora.

''Ne volim što će se odluka doneti u Istanbulu, a Douš je sponzor i Darušafake i Evrolige'', istakao je Radošević.

Ali, eventualna Zvezdina pobeda biće utoliko slađa, imajući sve to u vidu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke