Zvezdo, njih se čuvaj - Trio Darušafake ispred svih u 29. kolu!

Autor: Nikola Miloradović
subota 01.04.2017.
17:32
Izvor: Sportske.net

Izabranici Dejvida Blata upisali su vredan trijumf na gostovanju u Bambergu, a ovom trojcu pripadaju najveće zasluge.

EPA/SPYROS CHORCHOUBAS
EPA/SPYROS CHORCHOUBAS

Povezane vesti

Najkorisniji igrač pretposlednjeg kola Evrolige je plejmejket turske Darušafake Bredli Vonamejker.

On je u svojoj najboljoj partiji ove sezone, protiv Brose Bamberga u Nemačkoj, upisao 30 poena, po šest skokova i asistencija, kao i dve ukradene lopte za ukupan indeks 34.

Vrlo blizu nagrade bio je još jedan košarkaš turskog tima, Vil Klejburn, koji je imao samo jedan indeksni poen manje od Vonamejkera, u pobedi nad Bambergom upisao je 26 poena (9/14 iz igre) uz sedam skokova.

Blistao je u Nemačkoj i Adrijen Moerman, koji je upisao 25 indeksnih poena, isto toliko su u 29. kolu imali i Jorgos Printezis iz Olimpijakos, kao i Tajler Hanikat iz Efesa.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Saturday, 01.04.2017
20:04

Svako ko je gledao utakmicu ovih aktera i tria Daruse, kojima se sudilo svasta, (ona proklizavanja su narocitio smesna) je sigurno imao isti osecaj kao i ja, da ih je Bamberg naprosto razbio veci deo utakmice, i u potpunosti zasluzio pobedu, jer je bila poprilicno na visokom nivou njihova igra, veoma kvalitetno odigrana tekma... Jos uvek je zacudjujuce kako su izgubili, nijansa je odlucila, ali opet utisak ostaje da je nemacki tim pokidao na utakmici i lomio u vise navrata istu, da nisu i ne mogu bolje od toga, i neki filing opste prisutan da su kao dobili ovo sa desetak razlike, a u stvarnosti oni izgubise na jedan posed, sto je krajnje neverovatno. U utakmici gde je jedan posed odlucio, po neka losa sudijska ume biti mnogo bitna, presudna, a ovde ih je i po najobjektivnijem misljenju bilo vise u zavrsnici, kao i u produzetku.....

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Saturday, 01.04.2017
19:59

Wonameiker i Klaiburn da se zaustave samo

avatar
Milos 1996
Saturday, 01.04.2017
19:06

Blistali su po broju ubacenih bacanja,i prodorima posle kojih su dobijali faulove a njih ne znam ni da li bi Javor svirao!!!

avatar
Old_school
Saturday, 01.04.2017
17:39

A blistala je i druga trojka...sudijska.