Zvezdo, imaš poklon od Tea - Srpski plej razbio Darušafaku!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 22.03.2017.
18:46
Izvor: Sportske.net

Košarkaši moskovskog CSKA slavili su u svojoj dvorani protiv Darušafake u 27. kolu Evrolige.

EPA/SERGEI ILNITSKY
EPA/SERGEI ILNITSKY

Povezane vesti

Izabranici Dimitirsa Itudisa nošeni sjajnim Milošem Teodosićem, lako su izažli na kraj sa ekipom Dejvida Blata.

"Armejci" su u Moskvi slavili sa 95-85, vodili su od početka do kraja, uporno odbijali svaki pokušaj turskog sastava da im se približi, a kada je bilo najpotrebnije u prvi plan je iskakao srpski reprezentativac Miloš Teodosić.

On je trojkama odbio pokušaje Darušafake da uhvati priključak, a onda ih je sa par maestralnih asistencija i novim preciznim šutevima van linije za tri poena potpuno dotukao u poslednjem kvartalu.

Teodosić je meč završio sa 20 poena i 10 asistencija, pored toga je i fenomenalno šutirao iz igre, 3/3 za dva poena, 4/6 van linije za tri poena, kao i 2/2 sa linije penala.

Pratili su ga Hajns sa 17 poena i osam skokova, kao i De Kolo sa 17 poena i osam asistencija.

Sa druge strane, nestvarno dobra partija Skotija Vilbekina, novopečeni reprezentativac Rumunije je upisao 23 poena, pritom šutiravši 8/9 za tri poena, 1/3 za dva, za ukupnih 26 poena.

Klejburn je dodao 13, dok su po 10 upisali Vonamejker, Džejms Anderson i Furkan Aldemir, koji je dodao i 10 uhvaćenih lopti.

Crvena zvezda mts sada ima dve pobede više, ali i utakmicu manje od Darušafake, ukoliko večeras u "Kombank areni" savladaju Olimpijakos, biće na korak od Top 8 faze, kako će na tri utakmice do kraja imati tri trijumfa više.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Доктор фудбала Гроф
Wednesday, 22.03.2017
20:52

Хвала ти Тео али нама је примарни циљ титула у АБА лиги.

avatar
ugaseni zivoti
Wednesday, 22.03.2017
19:49

I onda kazu neki da su nekakve kite I neki drugi igraci bolji od Tea.Na kraju meca namjerno gadje u tablu da se lopta odbije kod hajnsa.DOKTOR