Zvezdo, hoćemo reprizu Reala!

Autor: Miloš Marković
petak 04.12.2015.
10:26
Izvor: Sportske.net

Ekipa Dejana Radonjića večeras od 20 sati igra važan meč Evrolige protiv ruskog Himkija.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Crvena zvezda danas dočekuje ruski Himki u utakmici osmog kola Grupe A Evrolige.

Himki je ranjen u prošlom kolu kada je izgubio od Bajerna kući, u VTB ligi je za vikend pobedom nad Jenisejom povraćeno samopouzdanje, tako da Kurtinaitisova četa dolazi u dobrom raspoloženju u Beograd u želji da skine fleke od izneneđujućeg poraza od Bavaraca.

Klub iz Podmoskovlja ima jak roster, sa imenima koja su za svako poštovane i obazrivost ods trane crveno-belog tima. Džejms Augustin, Šved i Rajs, uz podršku Dragića, Koponena, Hanikata i Vjalceva.
 
Zvezda je odlično otovrila utakmicu u Podmoskovlju pre nešto više od mesec dana, a u poslednje tri četrtine Radonjićeva ekipa je ostala zaleđena na minus 38.

Vreme je za 'osvetu', zvezda je motivisana nakon sjajne pobede nad Real Madridom i ima veliku želju da se i zvanično vrati u konkurenciju za plasman u narednu fazu takmičenja.

"Himki je kvalitetom igre pokazao da je bolji od Reala u ovom trenutku, što znači da mi moramo da budemo iznad realnog, da budemo još bolji nego protiv Madriđana. Čeka nas veliki meč.", rekao je Radonjić.

U tabor crveno-belih vraća se Markus Vilijams, trener crveno-belih je istakao da će biti u konkurenciji za meč.

Košarkaš Crvene zvezde se vratio u tim, istekla mu je suspenzija i suprostaviće se odličnoj ekipi Himkija koja dolazi u Beograd.

Gosti će biti oslabljeni za neigranje odličnog centra Pola Dejvisa što automatski olakšava posao raspoloženom igraču Zvezde Maiku Cirbesu. Nemac je u odličnoj formi, u prošlom kolu protiv Reala je ostvario odličan učinak pred domaćim navijačima i on će biti jedna od vedeta tima Dejana Radonjića.

Dosta se očekuje i od Kvinsija Milera, momka koji je u izvarednoj formi i koji bi mogao da odigra ključnu ulogu na terenu u utakmici koja bi mogla da donese odgovore na zamršenu situaciju u Zvezdinoj grupi.

"Naša grupa je takva kakva jeste, iz kola u kolo donosi iznenađenja. Himki je posle velike pobede nad Realom izgubio od Bajerna i sebi napravio situaciju da moraju da urade dosta toga da bi došli do Top 16", rekao je Radonjić.

Utakmica se igra u hali Pionir i počinje od 20 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Џејсон Стејтамм
Friday, 04.12.2015
20:31
avatar
Kalinari
Friday, 04.12.2015
13:41

Napred Zvezdo!

avatar
indija durot
Friday, 04.12.2015
12:30

Ovaj tim je bolji od proslogodisnjeg,jos da su tu danguba i mitar gde bi nam bio kraj..Veceras na pobedu do poslednje kapi krvi.

avatar
Toni Kroos
Friday, 04.12.2015
11:39

Obozavam kada dodje ovakav dan! Jedan od razloga je i taj sto,ako pobedimo,niko ne moze da kaze da smo bilo sta namestili jer smo uticajni kao Sloga PM u PLS (ko prati,razumece)! Idemo Zvezdo!!!

avatar
Amar Zornic
Friday, 04.12.2015
11:33

Svi mi ocekujemo pobedu , koliko je to realno videcemo vcrs :)