Zvezdo, ''GRIZI''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.03.2016.
11:23
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Ljubitelji košarke jedva čekaju utakmicu između Zvezde i Panatinaikosa u petak u ''Kombank Areni'', a jedan od velikih aduta crveno-belih biće i mladi Marko Gudurić.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

U njegove šuterske sposobnosti ove sezone su se uverili brojni evropski klubovi, a sledeći na redu je atinski Panatinaikos, koji je pred Zvezdom već poklekao u svojoj dvorani u Atini.

Ovoga puta, Zvezdu će bodriti dvadesetak hiljada navijača, ali Marko Gudurić smatra da to samo po sebi ne mora da bude presudno.

''Panatinaikos je jedno od najvećih imena u evropskoj košarci, njegovi igrači su naviknuti na igru u paklenoj atmosferi. Imaju i oni vatrene navijače, velike derbije, tako da to neće biti ništa novo za njih'',
istakao je Gudurić u izjavi ''Novostima''.

Zato je važno da na terenu u ekipi Zvezde sve funkcioniše kako treba i da on i njegovi saigrači pokažu veću želju za pobedom u odnosu na rivala.

''Navijači će nam mnogo pomoći, ali najviše zavisi od nas. Moramo da 'grizemo' i mislim da imamo šansu da pobedimo'', zaključio je Gudurić.

Podsetimo, Panatinaikos u duel sa crveno-belima ulazi sa jednom pobedom više, a Zvezda bi novim trijumfom nad Atinjanima gotovo sigurno izborila plasman među osam najboljih u Evropi, s obzirom da Ivkovićev Efes sada već prilično zaostaje za njima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ronaldo da Lima
Wednesday, 09.03.2016
14:10

Pao posle Zeljka vise nije ono sto je nekad bio. Zvezda moze da ga pobedi, + ima prednost domaceg terena ali opet ne treba ni otpisati grke. Svejedno bice neizvestan mec