Zvezdo, budi hrabra u Istanbulu!

Autor: Beta Beta
utorak 10.03.2015.
14:46
Izvor: Beta

Pred put u Istanbul, na utakmicu Evrolige sa Galatasarajem, trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić izrazio je nadu da će njegov tim igrati veoma motivisano, da se neće uplašiti ''paklenog ambijenta'' i da će uspeti da trijumfuje. Ipak, Zvezda neće bi

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegova ekipa ima veliki motiv da pobedi Galatasaraj u Evroligi i da očekuje paklenu, ali sportsku atmosferu u Istanbulu.

"Imaćemo ogroman motiv, ali da li će to biti dovoljno da pobedimo Galatasaraj, videćemo. Očekujem fenomenalan amijent navijača, koji su njihov adut, paklen ambijent, ali to je dobra prilika da iskusimo i takvu situaciju i pokažemo da možemo da pobedimo", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare u hali Pionir.

Košarkaši Crvene zvezde igraju u četvrtak od 19 časova u Istanbulu protiv Galatasaraja, utakmicu 10. kola Grupe E u Top 16 fazi Evrolige.

To je prvi put da Zvezda gostuje u Istanbulu od ubistva svog navijača, novembra prošle godine, u neredima uoči utakmice.

"Taj nemili događaj proizveo je težak osećaj, bićemo motivisani. Beograd i Zvezda su na kvalitetan način organizovali utakmicu i taj meč je odigran u sportskom ambijentu. Ne razmišljamo da bi u Istanbulu moglo biti drugačije. Razmišljamo samo o sportskom delu, ostalo nas ne zanima i sigurno je da će i njihov odgovor na sve to biti identičan", rekao je Radonjić.

Obe ekipe su u dnu tabele u Grupi E sa po dve pobede i sedam poraza.

"Idemo od meča do meča, sa željom da ostvarimo što više pobeda u Top 16. Svesni smo njihovog kvaliteta, to je iskusan tim koji je pokazao karakter, sinoć su u prvenstvu pobedili Fenerbahče",
rekao je Radonjić.

Trener crveno-belih rekao je da će utakmicu zbog povrede propustiti Branko Lazić.

"Posle pregleda u petak biće jasnija situacija sa Lazićem. Boban Marjanović je trenirao, a večeras će i Markus Vilijams i nadam se da ćemo u tom sastavu otići u Istanbul da pokušamo da pobedimo Galatasaraj", rekao je Radonjić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke