Zvezdino saopštenje u vezi Gala Mekela, sad je vreme za pojačanja!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 26.07.2017.
17:13
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda se oglasila zvaničnim saopštenjem, sada se očekuje reakcija iz FIBA.

aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs
aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Ekipa Crvene zvezde je pod zabranom registrovanja novih pojačanja, sve zbog konfuznog raskida ugovora sa Galom Mekelom, košarkašem koji je nakon raskida otišao u Makabi.

Sada je isplaćen i poslednji dinar koji se dugovao Mekelu, pa se očekuje da FIBA ukine suspenziju Crvenoj zvezdi.

Zvezda se ovom prilikom oglasila saopštenjem.

"KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost, ali i čelnike FIBA, da je u sredu 26.jula 2017.godine isplatio i poslednji deo duga izraelskom igraču Galu Mekelu.

Ovime je uklonjena i poslednja prepreka da se aktuelnom šampionu ABA i KLS lige, i jedinom predstavniku Srbije u Evroligi, ukloni zabrana angažovanja novih igrača (BAT) .

KK Crvena zvezda mts je još ranije upoznao srpsku javnost i košarkaške organe sa slučajem „Gal Mekel" u kome je bilo mnogo nepravilnosti i nelogičnosti prilikom njegovog raskida ugovora sa Crvenom zvezdom i njegovim odlaskom u Makabi.

Organi FIBA ignorisali su sve činjenice koje smo naveli prilikom žalbe na ovaj slučaj, i presudili u korist igrača. Međutim, i kada je postignut dogovor oko dinamike isplate Galu Mekelu, koja je podrazumevala da nemamo nikakva ograničenja u dovođenju igrača (BAT) pojedinci iz FIBA koje sebe vole da nazivaju i  „velikim Zvezdašima" su koristeći svoje pozicije, učinili sve da nam još više otežaju položaj.

Zato, sada kada je formalno otklonjena i poslednja prepreka, obaveštavamo čelnike FIBA da isto tako, kao kada su nam uvodili BAT, budu kreativni i ekspeditivni, i nađu načina da nam uklone zabranu dovođenja igrača do kraja srede 26.jula 2017.godine.

KK Crvena zvezda mts nastavlja svoje aktivnosti u prelaznom roku, a o narednim koracima javnost će biti obaveštena u narednom periodu."

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
napred Panktizan!
Thursday, 27.07.2017
05:20

znaci tako FMP zaradjuje kada im igraci pod ugovorom odu u sred sezone? Cisto da znam.

avatar
Markо Đorđević
Thursday, 27.07.2017
15:08

FMP je drugi najbolji klub u Srbiji zvanicno, onaj koji vas je ponizio i pocistio u polufinalu KLS. Ovo je Crvena Zvezda, jedan od deset najboljih klubova Evrope, vasa nocna mora.

avatar
Vanja Grubač
Thursday, 27.07.2017
18:08

Da drugi klub u smešnoj ligi ,inače u regionalnoj objasnio čovek iz Karpoša ,ali se zove Radnički Novi Sad.

avatar
Dolina cupova
Wednesday, 26.07.2017
21:26

Sta na ovo saopstenje imaju da kazu filozofi koji su pisali ovde da je Zvezda zaradila na Mekelu? Sta bi mogli da kazu o velikim Zvezdasima u FIBA? Da li znaju na koga je Nebojsa mislio?

avatar
mosala1983
Wednesday, 26.07.2017
20:40

Чекамо саопштење преторијанца да нас просветли и нас старије не само дечурлију на порталу.

avatar
Dolina cupova
Thursday, 27.07.2017
00:04

Tesko da cemo procitati nesto od pretorijanca na ovoj temi...Eno ga filozofira na nekim drugim, za njega manje bolnim temama.

avatar
noname
Thursday, 27.07.2017
09:22

ma pusti lika, ufurao se da je u upravi Zvezde :-D

avatar
Bafana
Wednesday, 26.07.2017
18:47

U sustini Zvezda ga je ucenjivala da ako hoce da ode iz kluba u toku sezone da otpise pare koje su mu obecali na osnovu ugovora ili da ostane i da celu sezone presedi na klupi ali je decko uspeo daa ih pobedi u njihovoj igri .

avatar
Markо Đorđević
Wednesday, 26.07.2017
17:46

Pulen, Samuels, Musli, Grejndzer, Kvin Kuk. To su momci koji bi mogli da dodju.

avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 27.07.2017
18:13

Kada bi doveli Grejndzera slavio bih 3 dana, pa ono, napio bih se prvi put nakon apsolventske u Spaniji...cudo bi to bilo ako uspemo, nije u nasem dometu....Kuka lovimo vec 2 godine, znamo ga dobro, prosle nas je otpisao zbog razvojne ako se ne varam, zeleo je da bude blizu NBA, da ceka priliku na polusezoni, sto se i desilo, ali veoma kratko je to trajalo, jer nije kalibar za tu ligu...Bio bi odlican igrac za nas, za sada je najblizi od pomenutih....

avatar
Dolina cupova
Friday, 28.07.2017
10:29

Apsolventska u Spaniji? Opa...Sta si apsolvirao, komediju?