Zvezdino prvo pojačanje - DEJO RADONJIĆ!

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.06.2016.
15:02
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Zvezda otklonila sve dileme i zaustavila dalja nagađanja - Dejan Radonjić definitivno ostaje trener crveno-belih i u narednoj sezoni.

Beta/Branislav Božić/DS
Beta/Branislav Božić/DS

Povezane vesti

Posle oprečnih informacija koje su se u pojedinim medijima pojavljivale tokom popodneva, Zvezda je brzo reagovala i umirila zabrinute navijače - Dejan Radonjić ostaje trener crveno-belih!

Crveno-beli su ga na klupskom sajtu predstavili kao prvo ''pojačanje'' za sledeću sezonu, jer njegov ostanak u Zvezdi zapravo to i jeste, imajući u vidu pre svega brojne trofeje koje je osvojio sa crveno-belima u proteklih par sezona, ali i primamljive ponude iz inostranstva.

Radonjić ih je odbio i odlučio da sa Zvezdom nastavi ''žetvu trofeja'' na domaćoj sceni, a u Evroligi pokuša da napravi i korak dalje u odnosu na prethodnu sezonu.

Zvezdino današnje saopštenje ovim povodom prenosimo u celini.

''Trener KK Crvena zvezda Telekom Dejan Radonjić otputovao je u utorak u Barselonu gde će kao trener crveno-belih prisustvovati redovnim godišnjim sastancima Evrolige sa ostalim trenerima klubova, koji će se takmičiti naredne sezone u novom formatu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Dejan Radonjić ostaje u redovima šampiona ABA i KLS lige, KK Crvena zvezda Telekom i takmičarskoj 2016-2017.godini  u skladu sa ugovorom koji ima sa klubom.

Trener sa najviše pobeda u dosadašnjoj istoriji kluba sa Malog Kalemegdana, insistirao je na ostanku u Beogradu, i pored interesovanja pojedinih klubova iz inostranstva, što je svojevrsno priznanje i KK Crvena zvezda Telekom koji je dvostruki uzastopni osvajač „duple krune" i redovni, i uspešni učesnik Evrolige.

Dejan Radonjić je prvi tim KK Crvena zvezda Telekom preuzeo u aprilu 2013. godine. Do danas je osim rekordnog broja pobeda, osvojio i dve ABA i KLS lige, dva kupa, a sa crveno-belima je stizao i do polufinala Evrokupa, i četvrtfinala Evrolige u upravo završenoj sezoni.

Klub ovom prilikom izražava zadovoljstvo nastavkom saradnje KK Crvena zvezda Telekom i Dejana Radonjića i u budućem periodu u kome naš klub očekuju novi izazovi i obaveze u 4 takmičenja'',
navodi se na zvaničnom sajtu Crvene zvezde Telekom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Filip Petrusic
Tuesday, 28.06.2016
20:56

Bice to dobra sezona za Partizan.

avatar
Dejan Lukic
Tuesday, 28.06.2016
20:05

Radonjic ce u CZ BEOGRAD da ostane jos duz niz godina ... CZ BEOGRAD ce u narednih par godina kada se poklopi generacija igrati F4 to znaju i u najuzem taboru Evrolige. Zato zvezdasi Draga braco mozete da odahnete i da se radujete mnogo cemu ....

avatar
Filip Petrusic
Tuesday, 28.06.2016
19:28

Dobra vest za Partizan sad sam siguran da sledece sezone uzimamo titulu.

avatar
Fair Play
Tuesday, 28.06.2016
17:18

Iskreno, Radonjic je jedan veliki srecnik koji je dosao u pravo vreme i dobio na dlanu najbolju ekipu i veliki budzet i prave ljude iza sebe. On nije napravio nista iznad proseka koju ova ekipa poseduje. Da je izborio F4 priznao bi ali ovako.. osvojio Aba ligu? Pa svako bi je osvojio s Cirbesom, Milerom, Kinsijem, Jovicem, itd. Sve vrhunski igraci ali dobro, treba u zivotu imati i srece. P.S. neko ce reci a to sto smo iznenadili ove ili one u EL? I corava koka ubode neko zrno.. a koliko ste izgubili iskljucivo njegovim pogresnim odlukama, izmenama, isl? Iskreno, da ste vratili Pesica koji najverovatnije odlazi iz Bajerna, gledali bi Zvezdu na F4 sledece sezone a ovako.. mrka kapa.

avatar
Стефан Б.
Tuesday, 28.06.2016
18:52

Cedevita ima bolje igrače kad gledaš cjelokupni kolektiv pa su niko i ništa.

avatar
Paul George
Wednesday, 29.06.2016
14:09

Sprdas li se ti decko?Zvezda je ubedljivo najjaca u regionu,ali ubedljivo!Kinsi,Miler,Jovic,Cirbes,Stimac,Lazic,Guduric,Micic,Simonovic,Mitrovic,ima najjacu ekipu sigurno sve ukupno,da, si rekao da je petorka Cedevite mozda jaca,pa da kazes,12 igraca Zvezde su ubedljivo najjaci u regionu.

avatar
MiXPartizan
Tuesday, 28.06.2016
16:20

Kao navijac Partizana, ova vest me raduje. Kao objektivni ljubitelj kosarke smatram da ovo nikako nije pojacanje Zvezde. Sa timom koji je Zvezda imala ove sezone i grupom u kojoj je bila u Top16, prolazak dalje je bio realan, sve ispod toga bi bio neuspeh.

avatar
Paul George
Tuesday, 28.06.2016
16:15

Svaka cast Zvezdi na ovome,uz Barcokasa i Obradovica najbolji trener u Evropi je Deja Radonjic.Navijao sam da ode....Steta sto se to nije ostvarilo,Partizan bi imao vece sanse,ubedljivo najvece pojacanje Zvezde jeste ostanak Deje Radonjica.

avatar
Duno
Tuesday, 28.06.2016
15:58

Pravi potez kako kluba tako i Radonjica. Idemoooooo

avatar
Markо Đorđević
Tuesday, 28.06.2016
15:14

Radonjizam se nastavlja !

avatar
Don.Mile
Tuesday, 28.06.2016
15:23
avatar
Markо Đorđević
Tuesday, 28.06.2016
16:42

Znam da si navikao na to s obzirom za koga navijas i ko vam je bio trener, ali mi nismo kao vi. :)

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 28.06.2016
15:06

Cestitam Dejo , i ove sezone ces me nervirati ali sa tobom bar znamo na cemu smo. Aj sad u napad na Zagorca i Milutinova.

avatar
Radovan Filipovic
Tuesday, 28.06.2016
15:52

Možda kao drugi centar, ali kao prvi nikako. Iako mislim da nije kvalitetniji od Štimca.

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 28.06.2016
19:08

Kao prvi centar treba da dodje neki crnac 2 na 2 sto se kaze , a Milutinov bi bio idealan bekap centar. Milution je itekako kvalitetniji centar jer je pokretljiviji i ima solidan sut sa poludistance i linije penala. Stimac je totalno limitiran sto se tice skoka i bacanja , sve sto on radi , radi zbog energije i motivacije a inace je tehnicki i takticki vrlo slab. Milutinov je jos mlad i kod Radonje ce napredovati i izrasti u reprezentativca , kakvo je drvo Bio Cirbes kad je dosao pa je izrastao u top3 centra Evrolige.