Zvezdini košarkaši prodavali sezonske karte

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.09.2014.
17:37
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Kako bi se prodaja sezonskih karata što bolje promovisala, svoj doprinos tome dali su danas i košarkaši Crvene zvezde Telekom - Luka Mitrović, Boban Marjanović, Markus Vilijams i Mark Cirbes.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Ovaj Zvezdin kvartet je danas napravio pravu ''pometnju'' u TC Ušće u Beogradu, gde su obavljali ulogu prodavaca sezonskih karata i izazvali veliku pažnju prisutnih navijača Crvene zvezde.

Na kraju, sasvim zadovoljavajući učinak - 78 prodatih sezonskih karata, sa oko jednog ipo sata.

''Do sada nisam imao prilike u našoj zemlji da vidim da su neki sportisti prodavali karte. Mislim da je ovo prvi put i stvarno je bilo super. Akcija je zaista bila pun pogodak, a dokaz za to su i ovi brojni ljudi koji su došli ovde. Vidim da su navijači oduševeljini i zato mi je drago da sam bio deo svega toga'', izjavio je novi kapiten Zvezde Luka Mitrović.

On je karte prodavao u ''tandemu'' sa Markusom Vilijamsom, ali nije mogao da potvrdi kome je od njih dvojice prodaja bolje išla.

''Morali smo brzo da radimo, pošto je bila velika gužva, pa nisam stigao da izbrojim. To nije ni toliko bitno, važnije je to što mislim da će Pionir i Arena ove sezone biti puni. Na takav zaključak me upućuje sve ono što sam ovde video''
, naglasio je Mitrović.

Oduševljen je i Markus Vilijams.

''Odavno se nisam ovako mnogo slikao. Bilo jako zabavno. Ali, nisu samo mene slikali. I ja sam slikao navijače. Posebno mi je bilo simpatično jedno dete koje je došlo u dresu Čarlsa Dženkinsa. Morao sam da imam tu fotografiju'', istakao je Zvezdin novi plejmejker.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke