Zvezdini juniori u humanoj akciji

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.12.2014.
01:35
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Zvezda je ove jeseni organizovala brojne zanimljive akcije, a najnovija je ova u kojoj su glavne uloge preuzeli juniori ovog kluba.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Juniori Crvene zvezde Telekom, zatim predstavnici lanca supermarketa IDEA i izdavačke kuće Evro-Đunti posetili su Dom za decu i omladinu „Drinka Pavlović“ na Senjaku i tom prilikom štićenicima ove ustanove podelili novogodišnje paketiće.

Zvezdine košarkaške nade su zatim u razgovoru sa mališanima govorili o svojim dosadašnjim iskustvima i uspesima, kako sa Zvezdom, tako i sa reprezentacijom.

''Prava drugarstva su veoma važna u životu svakog čoveka, jer sa dobrim ljudima oko sebe lakše prolazimo kroz sve probleme. Mi smo svi zajedno i u školi i na treningu. U životu je najvažnije da imate dobre drugare na koje možete da se oslonite i da stičete nove prijatelje'',  poručio je kapiten tima Bratislav Jeković.

Posle zajedničkog crtanja grba Crvene zvezde, u sali se pojavio i Deda Mraz, koji je podelio novogodišnje paketiće koje je pripremio Zvezdin sponzor - IDEA, u kojima su se nalazili prozvodi njigovog robnog brenda K Plus. Uz slatke pakete, mališani su dobili na poklon i dečje knjige Evro-Đuntija...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke