Zvezdini juniori: "Sve je lakše sa medaljom oko vrata"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.07.2014.
13:59
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Juniorski reprezentativci Srbije iz redova Crvene zvezde Telekom zadovoljno su konstatovali da bronzana medalja osvojena na EP u Grčkoj predstavlja satisfakciju za minuli rad.

fibaeurope.com
fibaeurope.com

Povezane vesti

Sezona 2013/2014 trajala je za prvotimce Crvene zvezde Telekom Nikolu Rebića i Marka Tejića punih godinu dana, pošto su pripreme počeli 24. jula 2013. a na terenima su bili sve do duela za treće mesto na EP (U20) u Grčkoj.

"Marko i ja smo u trenažnom procesu bili tačno godinu dana. Prošle sezone sa treninzima smo počeli još 24. jula u Budvi. Po završetku plej-ofa imali smo samo jedan slobodan dan i odmah smo se priključili treninzima mlade reprezentacije" kazao je Nikola Rebić i dodao,

"Sezona je zaista bila duga, ali mislim da je vredeo veliki trud i rad koji je uložen jer mislim da sam dosta napredovao. Osvojio sam Kup Radivoja Koraća sa Zvezdom i sada bronzu sa reprezentacijom, ali ostaje žal što nismo trijumfovali u domaćem prvenstvu" ističe Rebić.

Njegov klupski i reprezentativni saigrač Marko Tejić složio se sa konstatacijom da medalja oko vrata predstavlja satisfakciju za uložen trud u minulih godinu dana.

"Na Evropskom prvenstvu je bilo jako naporno, jer smo za samo 12 dana odigrali čak 10 utakmica. Ali, sve bude lakše kad se na kraju vratiš okićen medaljom. Sezona je bila zaista duga, ali i velika škola za mene. U narednu takmičarsku godinu ću sigurno ući sa mnogo više samopuzdanja" naglasio je Tejić.

Za obojicu je odmor počeo u ponedeljak a jedina je mana što neće dugo trajati jer juniorske reprezentativce iz redova vicešampiona Srbije vrlo brzo očekuje povratak u trenažni proces i početak priprema za novu sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke