Zvezdini junaci iz ''Morače'': ''Bićemo spremni za plej-of''

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.01.2015.
15:27
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Posle sjajne predstave u Podgoricin i pobede nad ekipom Budućnosti u poslednjim sekundama meča, Nikola Kalinić i Markus Vilijams podsećaju da prave borbe tek počinju...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom su nastavili niz nepobedivosti u ABA ligi, na najtežem gostovanju od početka sezone su sinoć trijumfovali, pa su mnogi sada uvereni da Radonjićev tim može da okončan ligaški deo sezone bez poraza.

U to veruje i Nikola Kalinić, čovek odluke u sinoćnjem meču, koji ipak upozorava da najvažnije borbe slede u plej-ofu.

''Sjajna pobeda za nas, nastavili smo trijumfalni niz. Bio je izvanredan ambijent za igru, a treba reći da Zvezda u Morači nije slavila poslednjih 10 godina i iz tog razloga nam je jako drago i veoma smo srećni zbog ovog trijumfa. Nastavljamo da radimo i treniramo dalje, pokušaćemo što duže da ostanemo bez poraza u ABA ligi, ali svima treba da bude jasno da prava borba počinje u plej-ofu'', poručuje Kalinić.

Slično razmišlja i plejmejker Markus Vilijams, tvorac sinoćnjeg Zvezdinog preokreta. On takođe hvali i rad trenera Dejana Radonjića.

''Bila je ovo utakmica sa dosta emocija, i velikih preokreta. Mislim da smo u dobroj formi, o tome govori činjenica da smo dobili ovu utakmicu. Dobro treniramo, trener nas je dobro pripremio za ovaj meč i od samog početka sezone sa nama radi izvanredan posao. Sada treba mirno da završimo ligaški deo regionalnog takmičenja i da se što je moguće bolje spremimo za plej-of'',
istakao je Vilijams.

A ako ste propustili da pogledate odlučujući trenutak meča iz Podgorice, to možete da učinite OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke