Zvezdini igrači u ulozi prodavaca ulaznica...

Autor: Miloš Marković
petak 05.09.2014.
14:22
Izvor: Sportske.net

Marketing sektor Crvene zvezde radi punom parom, nastavlja se prodaja sezonskih ulaznica u koju su se uključili i košarkaši crveno-belog tima.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom izrazili su želju da podstaknu i pomognu prodaju sezonskih ulaznica, pa su se menadžmentu stavili na raspolaganje.

Stoga, Luka Mitrović, Boban Marjanović, Markus Vilijams i Maik Cirbes će se naći ulozi prodavaca sezonskih karata, a četvorica prvotimaca crveno-belih pretplatne karte prodavaće u nedelju, 7. septembra u poslovnici Eventima u TC Ušće od 12 do 13.30 sati.

Luka Mitrović se nada da će im dobro ići prodaja.

„Nadam se da ćemo se dobro snaći u ulozi prodavaca, a ukoliko zbog naše nespretnosti kupci budu malo duže čekali u redu, očekujem da će imati strpljenja i razumevanja.“, rekao je Mitrović.

„Nismo mogli ni da slutimo da će nam dodeliti uloge prodavaca. Međutim, svesni smo koliki značaj za klub ima prodaja sezonskih ulaznica. Želeli smo da pružimo naš doprinos i zato ćemo sa zadovoljstvom podržati ovu akciju. Pozivam navijače da u nedelju u 12 sati dođu u TC Ušće kupe sezonske ulaznice, druže se sa nama, a onda tokom cele sezone uživaju na našim utakmicama. Potrudićemo se da im pružimo mnogo razloga za zadovoljstvo.“, zaključio je.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke