Zvezdine nade preko Partizana do titule šampiona!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.04.2015.
18:01
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Veliki uspeh pionirske selekcije Crvene zvezde Telekom, koja je danas, na završnom turniru sezone u Kraljevu, savladala Partizan u finalu i osvojila titulu prvaka Srbije. Ujedno i sjajna uvertira za seniorski tim Zvezde koji se večeras sa Partizanom bori

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Pioniri Crvene zvezde Telekom osvojili su titulu šampiona Srbije. Zvezdina selekcija do 15 godina trijumfovala je na završnom Fajnal-ejt turniru koji se prethodnih dana igrao u Kraljevu.

Crveno-beli su u četvrtfinalu prvo savladali Loznicu 91:57, a potom su u polufinalu bili bolji od Spartaka rezultatom 81:70.

U finalnom meču Crvena zvezda Telekom je za rivala imala Partizan koga je pobedila rezultatom 80:68 (13:15, 31:10, 20:29, 16:14).

Do velikog trijumfa izabranici trenera Milovana Bulatovića došli su pre svega zahvaljujući odličnoj igri u drugoj deonici koju su rešili u svoju korist rezultatom 31:10.

Već na startu druge četvrtine Zvezdini pioniri su napravili seriju 14:0, čime su došli do dvocifrene prednosti (15:27). Crveno-beli su uspeli da dođu do maksimalnih 19 poena viška, a Partizan i pored velikih napora nije uspeo da ugrozi vođstvo i zasluženu pobedu crveno-belih.

Najbolju partiju u Zvezdinom taboru pružio je Ćučrčić sa23 poena i devet skokova, a košgeterskim učinkom istakli su se Popović sa 18 i Stojilković sa 12 poena i pet osvojenih lopti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke