Zvezdina 'meta' završila u Italiji

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 29.12.2015.
22:11
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom mogao bi da ojača centarsku liniju ali pojačanje sigurno neće biti dosadašnji igrač Strazbura koji je odabrao italijansku Ređanu.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Predsednik KK Crvena zvezda Telekom Nebojša Čović nedavno je najavio promene u igračkom kadru što se obistinilo već u ponedeljak kada je Rajan Tompson napustio ekipu a priključio se Terens Kinsi.

Kako je nedavno izjavio prvi čovek crveno-belih, na Mali Kalemegdan bi pored Terensa Kinsija mogao da stigne još jedan centar, a među skautiranim igračima nalazio se i dosadašnji član Strazbura.

Crnogorski internacionalac Vladimir Golubović završio je saradnju sa francuskim klubom nakon završetka prve faze Evrolige ali je večeras postalo jasno da karijeru neće nastaviti u Crvenoj zvezdi Telekom.

"Veoma sam srećan zbog dolaska u Ređanu koja je jedan od vodećih timova u Italiji. Ekipa ima veliki potencijal i želi da daleko dogura u Evrokupu" rekao je Golubović odmah nakon potpisivanja ugovora sa italijanskom Ređanom.

Crvenoj zvezdi Telekom ostaje još malo vremena da eventualno doda još jednog igrača u roster i na taj način pokuša da osnaži ekipu za TOP 16 fazu Evrolige koja za crveno-bele startuje u sredu duelom sa Efesom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke