Zvezdin raspored u Top 16 - Spektakl već na startu!

Autor: Darko Mitrović
subota 20.12.2014.
10:33
Izvor: Sportske.net

Ishodom sinoćnjih mečeva poslednjeg kola prve faze takmičenja u Evroligi, dobili smo sastave Grupa E i F u Top 16 fazi Evrolige, a poznat je i raspored utakmica. ''Kraljevi'' stižu prvi u ''Arenu''!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Kako smo već i objavili, jedini srpski predstavnik ove sezone u Evroligi, ekipa Crvene zvezde Telekom, takmičiće se u Grupi E Top 16 faze Evrolige, a njen prvi rival u ovoj grupi biće - madridski Real!

Top 16 za Zvezdu počinje 2. januara 2015, a tog dana od 19 časova crveno-beli će dočekati kraljevski klub!

Dakle, odmah pravi spektakl!

Posle Reala, Zvezda će u drugom kolu gostovati u Tel Avivu, protiv domaćeg Makabija, a prema rasporedu, ovaj meč će se odigrati 8. januara od 21:45h.

A onda, meč koji su mnogi želeli da izbegnu posle tragedije koja se dogodila u Istanbulu i ubistva Marka Ivkovića...

Ipak, gledaćemo još dva duela između Zvezde i Galatasaraja, a prvi je na programu u trećem kolu Grupe E, 15. ili 16 januara u Beogradu. Jasno je, biće to veliki organizacioni ispit za Crvenu zvezdu Telekom, kako bi se izbegli novi incidenti i nove kazne od strane Evrolige.

U četvrtom kolu, još jedan veoma težak meč za ekipu Dejana Radonjića - gostovanje Barseloni! Ovaj susret biće na programu 22. ili 23. januara, a nedelju dana kasnije, u okviru petog kola, u ''Arenu'' stiže berlinska Alba, sa našim Sašom Obradovićem na klupi.

Zvezda će biti domaćin i u šestom kolu, 5. ili 6. februara, kada će crveno-belima u goste stići Žalgiris, a prvi deo Top 16 faze takmičenja, Zvezda će završiti u Atini, gde će u okviru sedmog kola gostovati Panatinaikosu. Termin je 12. ili 13. februar.

Zatim sledi dvonedeljna pauza, pa će od 26. februara, Zvezda istim redom na pomenute rivale.

Tada će, dakle, gostovati Real Madridu, zatim u Beograd stiže Makabi, a onda još jedan meč visokog rizika - put u Istanbul i meč sa Galatasarajem. Taj meč će biti odigran 12. ili 13. marta.

Nadajmo se da će ovog puta razum pobediti i da će sve ipak proteći bez novih incidenata...

Srećno, Zvezdo i da te gledamo i među 8 najboljih u Evropi!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke