Zvezdin maestro danas slavi rođendan!

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.12.2014.
13:49
Izvor: Sportske.net

Markus Vilijams je za kratko vreme postao ljubimac Zvezdinih navijača, pre svega zahvaljujući svojim blistavim partijama, ali i nekim drugim postupcima, kojima je pokazao i da je takođe veliki čovek. Danas slavi 29. rođendan.

Twitter, KK Crvena zvezda
Twitter, KK Crvena zvezda

Povezane vesti

Na adresu Markusa Vilijamsa danas stižu brojne rođendanske čestitke, a za razliku od prethodnih godina, ovog puta su najbrojniji u čestitanjima navijači Crvene zvezde Telekom, čije boje ovaj sjajni američki plejmejker brani od letos.

Iako je tek nekoliko meseci u Zvezdi, vrlo brzo je pokazao svoj kvalitet, sjajno se adaptirao na novu sredinu i nove saigrače i zaista na terenu deluje kao da već nekoliko sezona igra zajedno sa Marjanovićem, Cirbesom i ostalima.

Njegove maestralne asistencije dovode ''do ludila'' protivničke odbrane, a kako sezona odmiče, sve je dominantniji u tom segmentu igre, što naravno, i navijači Zvezde prepoznaju i cene i pružaju mu maksimalnu podršku, kao uostalom i kompletnoj ekipi.

On, definitivno, mnogo znači ovom timu Zvezde, bez obzira što je trener Dejan Radonjić nedavno istakao kako njegova ekipa ne zavisi od jednog igrača.

I ukoliko Vilijams zadrži ovu formu do kraja sezone, kao i ostatak ekipe, ne treba da iznenadi i ako Zvezda u Evroligi stigne i dalje od za sada željenih Top 16.

Uz rođendanske čestitke sjajnom košarkašu, u prilogu pogledajte neke od njegovih majstorija u dresu Zvezde ove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke